Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Srnčí blecha?

Od: cuca* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

Jedna nejmenovana vip klientka nasich lazni dnes přišla s tím,že vyčesala z hlavy veš.

Prevlekli postel,nové ručníky.

Paní měla "veš" na stole rozmáčknutou.

Načež k mé 100% jistotě to je ta potvůrka,co po vas leze v lese,a nejde sundat,je jak přilepená na kůži.

Za boha to nemůžu vyhledat.

Pomůže mi někdo s určením toho hmyzu.

My tomu říkáme srnčí blecha.

Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Kloš jelení .

cuca*
hodnocení

Děkuji, je to on. Snad si to zapamatuji, kdyby se klientka z velkoměsta nenechala přesvědčit, že to nebyla veš, ale tahle potvůrka. Není se čemu divit, v okolí je to samý strom, poblíž samý lesík.

hodnocení

2x

luigi má pravdu - kloš jelení.

atlaszvirat.cz/...

doplněno 23.09.14 16:30:

Sebodko! *smich* chtěla jsem jenom podpořit luigiho, protože babkazov do debaty přispěla vývojovým stádiem klíštěte, což není ono.

hodnocení

0x

Určité vývojové stadim klíštěte, se drží šíleně. Nejde setřást, smést, musí se vzít do prstů. *cert* Jednou jsem v lese sáhla přes houštinu pro houbu a vytáhla jsem ruku obalenou těmahle potvorama. A nešly dolů. Kapku se o mě pokoušela hysterie.

janaz*
hodnocení

0x

je to kloš jelení

sebod*

nebude to náhodou kloš jelení *smich* *zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]