Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samice králíka se chová jako samec

Od: anndyy* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den chtěla jsem se zeptat mám doma 2 králíčí samice. A ta jedna by chtěla pořád obšťastňovat tu druhou je to možné. Já bych řekla že to dělá spíš samec nééé. A ta jedna mi dělá bobky po celém obýváku a nevím jak jí to mám odnaučit ta druhá nééé tak si to nedovolí. Děkuji za odpoveď

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slonbonjohn*
hodnocení

1x

no...jak bych to ... Ta jedna je zkrátka Martina Navrátilová a ta druhá ne.

A s těma bobkama ...je to podobný, jedna je Paris Hilton a ta druhá je normální.*smich*

hodnocení

0x

A co má, chudák dělat? Umožněte oběma jaksi přirozené podmínky, jajich chování se určitě změní... ;)

anndyy*
hodnocení

No každá z nich je zvlášť v kleci. A už je pouštím každou zvlášť.

No, o jaké králíky se vlastně jedná?

anndyy*
08.11.08 21:14
hodnocení

O zakrslé

Nevím, kam směřují vaše chovatelské záměry, ale volil bych cestu výměny kusů - pokud jste pro další chov, vyměnil bych jeden kus za samečka... ;)

anndyy*
hodnocení

No já nevím jestli tohle sameček není ale já bych se řekla že ta druhá je taky samička ale nemám to potvrzené. Bude jí ted 5 měsíců tak nevím kdy jsou pohlavně vyzralé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]