Dobrý den, mám doma mníška šedého, kdyz jsem ho pred chvilkou pustila z klece, stal porad na jedné nozicce. Po prozkoumání jsem zjistila ze na jednom v předních prstiku ma asi modřinu. Je packy ma normalne růžové, takze je jasné vidět, ze konec toho prstu je fialový a zfialovel i drapek...jedna se fakt jen o "špičku" toho prstu. Mam mu s tím neco udelat, nebo někam zajít, nebo počkat co se bude dít? Jinak se normalne cily, jen se mu po tom nechce moc chodit...jeste pred hodinou byl v pohodě, je možný ze si ho někam skřípl, kdyz blbnul v kleci, jen me to vydesilo...dekuju předem za naše odpovedi
ahoj počkej do ítřka a když tak ještě týden a zpravý se mu to a jestli ne zajdi na veterinu muj krlik si něco udělal z nohou asi ji měl po natahovalou a na obpou zadnich nohach měl vytrhle chloupky no a za pár týdnů to bylo dobrý ted zase skáče normálně a ani jsme na veterinu nechodili!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.