Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč teče labradorce z očí?

Od: plus odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,naší fence již delší dobu teče z očí,používali jsme optal.septonex,výsledek nic moc,poradte,co dál a co je příčinou.díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Je několik příčin a vy jste si už určitě některé ověřili a vyloučili. Jen budu uvažovat. Má kousací hračku? Kosti? Kouše hodně? Kousací svaly dráždí slzné kanálky a oči tečou. Zní to kapku jako nesmysl, ale je to tak. ;) Když odtáhnete spodní víčko, má oči červené? Zánět spojivek to nemůže být? Alergie na nějakou rostlinu? Nerostou mu řasy dovnitř do oka? To se občas stává a oči jsou stále drážděny a slzí. ;) Optalmo septonex se nesmí používat dlouho, příbalový leták. Na ošetření očí Opthal, ne borovou vodu. Ta je příliš koncentrovana a do očí by vůbec neměla přijít. Nenechávat v koutcích ospalky. Bují v nich kvasinky a plísně. ;) Pomůže vám něco z toho?

doplněno 10.09.14 09:18:

Micinko, Optalmoseptonex vet doporučuje. Mám s nim velmi dobré, dlouholeté zkušenosti.

micinka123*
hodnocení

2x

A co veterinář? Já bych lidskými léky psa neléčila... Běžte za vetem a zeptejte se ho, co na to pomáhá... jo, a po cestě můžete vzít i svoji fenku, aby se na ní podíval ;)

Micka

bohemica*
hodnocení

2x

Vaše fena si jistě zaslouží odborné vyšetření.

repkin*
hodnocení

0x

Třeba je alergická na psi? *smich**ua**haha* Ne moc se omlouvám, ale nějak mi to nedalo *nevi**hi*. Ignorujte to prosím. Přeju ať se pesan uzdraví *palec*. Každopádně pokud si s tím nevíte rady asi by bylo ideální navštívit Vašeho veterináře, zahrávat si se zrakem není sranda, přeci jen máme jen jeden a další nebude, u zvířat je to stejné. Hodně štěstí *pivo*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]