Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám kamarádku krerá má bettu bojovnici koupila si ji ve zverimexu kde ji řekly že nepotřebují filtr že ji stačí nějaká sklenička kamarádka samozřejmě uvěřila a ihned si ji koupila i bez toho aby o ni něco věděla když jsem to s ní projednávala a řekla ať si oni něco přečte řekla že si to radši ani nečte že jsou to samé blbosti. Takže ryba žije ve skleničce a k tomu ji chcou pořídit ještě druhou a tentokrát holku i přes to že na různých webů o této rybě je napsané že je lepší když žije ryba už delší dobu sama že to tak mají i nechat ale kamarádce je to jedno říkala že ji má jen na ozdobu což mě dost naštvalo a je mi té rybky líto jak ji to mám říct aby mě poslechla? Děkuji
Dobrý den, patrně můžete udělat už jen to, že kamarádce řeknete, že ta rybička dlouho nevydrží. Lidé by si měli před pořízením živého tvora něco o tom nastudovat a vytvořit ty správné podmínky. Nevím, jak dlouho ta sklenička bude dělat ozdobu. Zdravím!
Mám bojovnici akvárium mám 3 litrové , které kompletně čistím 1 x za 3 dny včetně chemického připravku na upravu vody z kohoutku , rybku krmím střídmě ač pravidelně ráno a večer zjistil jsem že nejraději má živé larvy komárů a je potěšení se dívat jak je loví. K tomu soužití více ryb dalšího samce Bojovnice zabije otázka kdo z koho ,a samičky se doporučují dávat dvě protože jednu usmrtí a druhé postaví pěnové hnízdo a páří se . Řekni kamarádce jak by se cítila kdyby ji nechali celé dny v nějaké vaničce a ona by kolem sebe měla zbytky hnijícího jídla veškerou potřebu by dělala pod sebe jak by se cítila? tak se cití její rybka! a nedávám jí moc času je to otázka dní kdy se zkazí voda a ona uhyne.
už ji koupili trochu větší akvárko ale také ji koupili nějaké mušle u vietnamce takže může být z bůhví čeho vyrobené
já jsem na zvířata ale hrozně citlivá být mnou pořídím ji co nejvetší akvárko dám ji tam teploměr, filtr, světlo, koupilabych ji do akvarka hodně rostlin a min. 1 týdně bych ji to čistilan ale ona má vše přesně naopak a to si chcou pořídit ještě 2 a to holku a to já radši ani nechci vědět co se s ní za chvíli stane
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.