Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hrozné podmínky

Od: bhkl* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den mám kamarádku krerá má bettu bojovnici koupila si ji ve zverimexu kde ji řekly že nepotřebují filtr že ji stačí nějaká sklenička kamarádka samozřejmě uvěřila a ihned si ji koupila i bez toho aby o ni něco věděla když jsem to s ní projednávala a řekla ať si oni něco přečte řekla že si to radši ani nečte že jsou to samé blbosti. Takže ryba žije ve skleničce a k tomu ji chcou pořídit ještě druhou a tentokrát holku i přes to že na různých webů o této rybě je napsané že je lepší když žije ryba už delší dobu sama že to tak mají i nechat ale kamarádce je to jedno říkala že ji má jen na ozdobu což mě dost naštvalo a je mi té rybky líto jak ji to mám říct aby mě poslechla? Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, patrně můžete udělat už jen to, že kamarádce řeknete, že ta rybička dlouho nevydrží. Lidé by si měli před pořízením živého tvora něco o tom nastudovat a vytvořit ty správné podmínky. Nevím, jak dlouho ta sklenička bude dělat ozdobu. Zdravím!

hodnocení

1x

Mám bojovnici akvárium mám 3 litrové , které kompletně čistím 1 x za 3 dny včetně chemického připravku na upravu vody z kohoutku , rybku krmím střídmě ač pravidelně ráno a večer zjistil jsem že nejraději má živé larvy komárů a je potěšení se dívat jak je loví. K tomu soužití více ryb dalšího samce Bojovnice zabije otázka kdo z koho ,a samičky se doporučují dávat dvě protože jednu usmrtí a druhé postaví pěnové hnízdo a páří se . Řekni kamarádce jak by se cítila kdyby ji nechali celé dny v nějaké vaničce a ona by kolem sebe měla zbytky hnijícího jídla veškerou potřebu by dělala pod sebe jak by se cítila? tak se cití její rybka! a nedávám jí moc času je to otázka dní kdy se zkazí voda a ona uhyne.

bhkl*
hodnocení

to jsem ji taky řekla ale jí je to totálně jedno dokonce jsem zapoměla napsat že nemá ani filtr a akvárko ji čistí 1x za měsíc což se určitě málo

bhkl*
hodnocení

už ji koupili trochu větší akvárko ale také ji koupili nějaké mušle u vietnamce takže může být z bůhví čeho vyrobené

edge*

Já bych to nějak moc neřešil, někoho se podaří přesvědčit až se to nejhorší vyplní.

bhkl*
hodnocení

já jsem na zvířata ale hrozně citlivá být mnou pořídím ji co nejvetší akvárko dám ji tam teploměr, filtr, světlo, koupilabych ji do akvarka hodně rostlin a min. 1 týdně bych ji to čistilan ale ona má vše přesně naopak a to si chcou pořídit ještě 2 a to holku a to já radši ani nechci vědět co se s ní za chvíli stane

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]