Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náušnice pro psa

Od: peknaholka* odpovědí: 13 změna:

Zdravím, včera v reportáži v televizi jsem viděla "psí náušnice" lepili se psíkovi na ucho...nevíte kde by se daly sehnat?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Naštěstí ne. Prosím, mějte rozum a nemučte psa.

peknaholka*
hodnocení

Jak ho budu mučit?

Jestli to nechápete, nemá smysl si otloukat prsty o klávesnici.

xixi*
hodnocení

3x

Nevím kde je sehnat, a ani nechci.

Nedělejte ze psa blba, prosím.

micinka123*
hodnocení

2x

Lidé! Mějte rozum! Kdysi byl pes přítel a za pár let z něho budeme dělat barbínu? Lakovat mu drápky, dávat náušnice a za chvíli ho budeme oblékat do šatiček a dávat mu botičky?! Prosím! Berte psa jako psa, a nedělejte ze psa hlupáka! Já bych takovým lidem dala zprava, zleva, aby si uvědomili, že pes je pes (zvíře) a ne panenka!

Pěkná holko, pořiďte si plyšáka a psa nechte PSEM! Tohle je moje rada! A doufám, že se nad ní aspoň trochu zamyslíte!

Micka

martinaa*

Tak, tak. Beru oblečení proti zimě, vodě, sněhu, soli.

Ale oblékat jorky a jiné psy do rádobyroztomilých šatiček, botiček, sukýnek - hnus a náběh na týrání zvířat. Není to normální.

micinka123*

Já ještě pochopím, když někdo obleče jorka do svetříku, když se jde s ním v zimě venčit, ale jinak to je na mě moc.

Micka

isteron
hodnocení

1x

O náušniciach som ešte nepočul. Radšej mu dajte na obojok známku za očkovanie od veterinára, tú bude veľmi rád nosiť . A ešte známku s číslom od mestského úradu za registráciu. Bude sa cítiť ako občan mesta/obce a nie ako nejaký pouličný neregistrovaný pobehaj. Náš špic to veľmi rád nosil a na každej fotke, kde je odpredu, alebo zboku sú známky dobre vidno. Ešte som videl odrazky na postroji, alebo zimnej dečke, to je dobré pre tmavých a sivých. Ja som s tým nemal problémy, náš bol dobre viditeľný aj potme a najmä pod pouličnou lampou, bol biely.

xixi*

Moji psi taky rádi nosí na obojku známku od města. Pokud měním obojek, musím hned i přendat známku. Mám psy patrioty :D

peknaholka*
hodnocení

No děkuju za "žádnou" radu. :(

borax*

Nikdo neporadil, protože nikdo neví kde takovou krávovinu sežene, napište si do televize, třeba vám to poví. Ale líp uděláte když si pořídíte naušnice pro sebe a psovi dopřejte pořádnou procházku, věřte, že to se mu bude líbit víc...

lidus*
hodnocení

0x

Hledala jsem a našla tuto zajímavost showbiz.cz/... Někdy bych trestala nejen chovatele ale i některé matky co půlročnímu děcku nechají procvakat celé ucho aby tam mělo řádek naušnic. Pes je pes, nechtějte ho hýzdit.

mon*
hodnocení

0x

Naušnici si nalep na sebe až ji seženeš a jdi se psem ven, ať se vyběhá a pak se s ním pomazli, procvič nějaké povely a dej mu něco dobrýho. To mu udělá větší radost, než nějaká zbytečná naušnice. (která na psovi nebude vypadat ani trochu pěkně!)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]