Nejste přihlášen/a.
Zdravím, včera v reportáži v televizi jsem viděla "psí náušnice" lepili se psíkovi na ucho...nevíte kde by se daly sehnat?
Lidé! Mějte rozum! Kdysi byl pes přítel a za pár let z něho budeme dělat barbínu? Lakovat mu drápky, dávat náušnice a za chvíli ho budeme oblékat do šatiček a dávat mu botičky?! Prosím! Berte psa jako psa, a nedělejte ze psa hlupáka! Já bych takovým lidem dala zprava, zleva, aby si uvědomili, že pes je pes (zvíře) a ne panenka!
Pěkná holko, pořiďte si plyšáka a psa nechte PSEM! Tohle je moje rada! A doufám, že se nad ní aspoň trochu zamyslíte!
Micka
Tak, tak. Beru oblečení proti zimě, vodě, sněhu, soli.
Ale oblékat jorky a jiné psy do rádobyroztomilých šatiček, botiček, sukýnek - hnus a náběh na týrání zvířat. Není to normální.
O náušniciach som ešte nepočul. Radšej mu dajte na obojok známku za očkovanie od veterinára, tú bude veľmi rád nosiť . A ešte známku s číslom od mestského úradu za registráciu. Bude sa cítiť ako občan mesta/obce a nie ako nejaký pouličný neregistrovaný pobehaj. Náš špic to veľmi rád nosil a na každej fotke, kde je odpredu, alebo zboku sú známky dobre vidno. Ešte som videl odrazky na postroji, alebo zimnej dečke, to je dobré pre tmavých a sivých. Ja som s tým nemal problémy, náš bol dobre viditeľný aj potme a najmä pod pouličnou lampou, bol biely.
Hledala jsem a našla tuto zajímavost showbiz.cz/... Někdy bych trestala nejen chovatele ale i některé matky co půlročnímu děcku nechají procvakat celé ucho aby tam mělo řádek naušnic. Pes je pes, nechtějte ho hýzdit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.