Nejste přihlášen/a.
když ho drbu na zádech nakonci u zadku morče začne vrtět ze strany na stranu zadkem při tom lehce nadskakuje a všelijak píská občas při tom naznačí kousnutí dřív kousl naplno docela to bolí ted už jen naznačí mám ho přes rok,líbí se mu to nebo ne?
Morčata obecně nemají ráda hlazení na zadku,samci obzvlášť.Některým samičkám to nevadí,ovšem pokud mají říji (jednou za cca 18 dní) chovají se přesně tak jak popisujete.Jakoby tancují,kroutí zedkem a bublají,někdy se oženou.Každopádně má rada zní,vyhýbejte se doteků na zadečku,pokud jim to vadí.Mám zkušenost,že nejraději to mají za ušima.
je to sameček já myslel že se mu to líbí protože pak se packama i meje přivírá očička prostě poznám když je v naprostý pohodě,nikdy se u mě netřásl jen když ho občas beru na veterinu jo za ušima ho taky drbu ale nad ocáskem to už dělat teda nebudu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.