Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám problém s aportováním naší fenky bobinky. Vůbec nereaguje na jiné předměty než pamlsky, které sní :D ..prosím o radu
Mít takové jméno tak ti taky nic nepřinesu
Raději napiš co je to za plemeno to bude lepší
Chtěl jsem poukázat na to jak zbytečné informace poskytujete a podstatné nenapíšete Nikoliv urážet pejska. Retrír strašně rád aportuje a většinou se musí zastavit už nemůže ani dýchat ale rád by dál aportoval. Věk jste taky nenapsala neptám se na váš to by jste mi zase dala
ale věk psa. Starého psa novým kouskům nenaučíš
Jméno je jiná věc a co vám jako na jméně Bobinka vadí... znám psy hesi besi a to je určitě hezčí že? já se na jméno neptala, jako pardon, ale urážet jméno mého psa nemusíte ...
Je to křížený retrívr.
doplněno 29.08.14 17:51:Moc se vám omlouvám, nechtěla jsem vyjet, jsem dneska nakvašená, mám špatný den, moc se omlouvám, psala jsem narychlo. Má 3 a půl roky.. je kříženáá s něčím menším, takže nevím ale příjde mi velmi inteligentní ... povely se naučila za cca půl hodiny...
Co je to za plemeno? Některý psi moc na aportování nejsou. Miluje třeba míčky, nebo klacky, nebo plyšáky? Nebo zkusit si ušít nějakou uzavíratelnou kapsičku, do ní pamlsky a když to přinese, tak jí dát pamlsky z té kapsičky.
to jeskvělý nápad já to zkusím, ona je strašně hravá, ale ne s hračkama, odmalinka si hraje s náma ahračky asi nepotřebovala, když jsme ji neco koupili, nevšímmala si toho... takže zkusím tu kapsičku děkuji )
PS:křížený retrívr..
Já mám doma Labradorského retrívra a ten měl už aportování vrozené. Retrívr v překladu znamená přinášeč nebo aportér. Pokud chcete svého psa naučit aportovat, tak se podívejte na tohle
Micka
Děkuji mockrát všem za rady a vám Micko moc děkuji za video rozhodně vyzkouším. Dstali jsme ji, když nám umřel pejsek. Takže naprosto nevím, s čím je křížená, hlavičku má jak retrívr ale tělíčko malé a inteligentní je, alespon mi to tak příjde
mám jen jeden předmět, bobinka se nikdy o nic nepřetahuje, je to spíš takový mazel, prostě ho pustí
Není zač.
To máte právě velkou výhodu, že Vám to pustí, protože ten můj mi to nikdy nechce dát, nebo jinak řečeno - nechce tu hračku pustit. A nemůžete poslat fotku? Možná poznám s čím je křížená, ale nevím to jistě.
Micka
Je moc krásná Opravdu, nádherná. Hlavičku mi připomíná labradoří a myslím, že bude zkřížená s nějakým malým pejskem typu: boloňský psík, maltezáček, bišonek, pudl atp. Těch plemen s vlnitou srstí je hodně.
Micka
Děkuji
No, to jsme si taky říkali, ale dokážeš si představit labradora nebo retrívra pod bišonkem? :D ... nevím, je to záhada :D
Tak je mnoho retrívrů, někteří jsou i střední velikosti a střední pes se ještě dokáže nakrýt s malým psem. Nebo v sobě retrívra vůbec nemá.
Micka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.