Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím krmit 5 denní kotě

Od: aja13* odpovědí: 8 změna:

Prosím nevíte někdo čím krmit 5denní kotě.Nechce pít od kočky a už je tak slabý a malý.Ostatní jsou normální a rostou,takže kočka má mlíko.Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavlab*
hodnocení

2x

jestli jste na příjmu, tak mi napište na e-mail, ihned bych Vám poslala mojí zkušenost...nebo nejlépe - popsala jsem to od A až do Z a zaslala na tyto stránky - přečti si to a zachraťe toho tvorečka..Pavla

vetcentrum.cz/...

aja13*
hodnocení

Pavlo děkuji za radu,ale kotě včera umřelo.Přesto jsem navštívila tvoje stránky a celý si to přečetla.Vlastně jsem to dělala jak popisuješ,ale kotě vůbec za 7 dní nepřibralo ani deko.

Tak tahle debata uz je docista mrtva...
pavlab*

Tak to mě opravdu mrzí. Doufám, že ostatní koťátka prospívají dobře. Koťátko asi bylo nemocné a příroda se postarala sama. Stránky nejsou moje - je to veterinární klinika v Praze. Když se nám to stalo s maminkou koťátka a podařilo se nám Juniora vypiplat, tak jsme mu zároveň všechno poctivě psali do deníku. Přítel pracuje doma, tak se mohl starat přes den a já po práci a v noci. Potom jsem napsala ten článek a zaslala všem veterinářům, někdo poděkoval, ale tihle se ozvali, že by to i zveřejnili.. sama jsem v té době žádné informace nenašla, tak doufám, že to někomu jednou pomůže. Dneska má junior sedm a půl měsíce a váží přes pět kg - už je největší ze všech našich zvířátek. Držím Vám palce a přeju hodně štěstí.

Pavla

paja*
hodnocení

0x

Zajít k veterináři nebo možná i v lékárně, ale spíš ten veterinář a koupit umělou výživu tak jak bývají pro děti.Ze začátku krmit injekční stříkačkou a potom malou lahvičkou .

kozoroh*
hodnocení

0x

zajít k veterináři, s kotětem a prohlídout ho, jestli mu něco není a vzít si od něho stříkačku a do toho mu dávat mlíčko, ale nesmí si pak na to hodně zvyknout až bude větší. Kolem toho 1-2 měsíce.

innkas*
hodnocení

0x

No pochopitelně mlíčkem (kravským) a jak? my jsme to doma dělali injekční stříkačkou-jednou rukou mu pootevřít tlamičku a drohou rukou opatrně (aby stačilo polykat a neutopilo se) vstřikovat mlíčko -teplé-aby nedostalo průjem,trošku bych ho osladila.Pozor na tu teplotu,aby se kotě nespálilo.Trochu mlíčka rozbryndáte,ale stojí to za pokus.

Takto jsme mnohokrát vypiplali i malé králíčky,když samice nepřežila porod,nebo se o ně nestarala,dali jsme je domů,do bedýnky hezky do teplíčka,to byli nehezčí zážitky z mého dětství.

innkas*
hodnocení

0x

Až pozdě jsem si přečetla předchozí příspěvky.

Moc mě mrzí,jak to dopadlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]