Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pohlaví andulky

Od: tom* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat koupil jsem si dvě andulky ale nevím jestli je to samec a nebo samice? ta na levo by měla být samice jestli se nepletu? a ta na pravo to vypadá na samce? chci se jen ujistit. a teda pokud je to samec a samice tak od kolikati let mohou mít mladé? děkuji

Pohlaví andulky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Protoze jsem jen na mobilu, tak to kvuli rozliseni fotky nevidim, kazdopadne samce poznate podle modre zbarveneho ozobi.
Jinak ptaci pohlavne dospivaji cca v 4 mesicich, pokud chcete, aby zahnizdili, potrebuji v kleci boudicku.

anezka*
hodnocení

0x

Ano, je to tak! Na levo samice a na pravo samec. Mladé mohou mít od 6-8 měsíců.

moona
hodnocení

0x

Ta na levo je samice a na pravo samec,bude z nich krásný pár,mladé kolem 5-8 měsíců.

Držím palce aby třeba i zahnízdila (samička),ale k tomu potřebuje budku. :-D

:)

kristynkaj

ne jsou to dvě samice protože mládé mají bílé až růžové ozobí a dospelé hnědé /a samci fialové až modré ozobí

Pohlaví andulky #2
Pohlaví andulky #3
Pohlaví andulky #4
bavlnik
Je to samec a samice! Vlevo je samička,vpravo samec.Pozná se to podle ozobí.Mladý samec má ozobí růžové až fialové a v dospělosti modré a mladá samice ho má bílé až světlemodré a v dospělosti hnědé.Na 100% Na fotce je můj Tonda.První fotka když měl 2 měsíce,ta druhá v 8 měsících.
bavlnik
Je to samec a samice! Vlevo je samička,vpravo samec.Pozná se to podle ozobí.Mladý samec má ozobí růžové až fialové a v dospělosti modré a mladá samice ho má bílé až světlemodré a v dospělosti hnědé.Na 100%
doplněno 28.08.14 09:25: A samice se pozná taky podle bílých kruhů kolem nosních dírek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]