Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám v plánu se svým štěndem (Labrador, 5 měsíců) přejít z krmení Brit Care na NutraGold. Toto krmivo je vhodné pro všechny plemena psů a pro všechna staří, ale má to jeden háček - neobsahuje kloubní výživu. Myslíte, že se bez té kloubky normálně obejdeme nebo musíme nějakou mít. Když tak poradíte nějakou dobrou a levnější? Četla jsem něco o hydrolyzovaném kolagenu, ale lze ho koupit někde v lékárně nebo pouze na netu? Každá rada bude pro mě cenná. Chtěla bych se psem přejít na něco lepšího. Díky.
Můžete mi prosím poslat odkaz, kde jste to vyčetl? Myslím, že kloubku obsahuje pouze obilná řada NG...
Nevidim v prechodu problem. jestli chcete hafanovi prilepsit na klouby, poridil bych mu obcas u reznika veprove nebo hovezi ucho. Jestli sezenete slusne, tak nemusi byt ani susene.
Dalsi super zdroj kolagenu jsou veprove nozky. Koupite za par korun. Sobe z nich udelate super polevku a hafanovi date zbytek.
Děkuji, já jsem právě nad těma nožičkama přemýšlela, ale mám tak trochu strach psovi kosti podávat. Nevím proč. Něco mě od toho stále odrazuje.
Dobrý večer, ty vepř.nožičky musíte vařit alespoň dvě hodiny, pak se z nich vyberou kosti /ty vyhoďte jsou na štěně tvrdě/ a kůže a chrupavky umelte. Vše se pak dá zpět do vývaru a nechá se vystydnout. Vznikne Vám z toho rosolovitá hmota, tu si naporcujte na díly, které odpovídají tak deci. Každý den dávejte štěněti do granulí jeden díl. Když by se Vám s tím nechtělo dělat, kupte ALAVIS kloubní výživu. Eva
Děkuji, nakonec jsem se rozhodla, že ještě zůstaneme na Brit Care a na Nutra Gold přejdeme až někdy v dospělosti. Ty vepřové nožičky někdy zkusím uvařit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.