Nejste přihlášen/a.
Jaké byste mi podle zkušeností doporučili superprémiové krmivo pro psy? Ale myslím opravdu kvalitní. Nechci svého pejska krmit nějakým nekvalitním šrotem. Ale pejskaři mě pochopí . Děkuju Vám za Vaše příspěvky
Já krmím Brit Care, ale zkuste se podívat na Nutra Gold Grain Free, Essential Foods, Acana, Applaws, Artemis, Wolfsblut, Brit Carnilove, Purizon... těch bezobilných je opravdu hodně... zkuste se podívat na Facebook na skupinu GRANULÁŘI.
Mám kokršpaněla. Fenku. Je jí rok a třičtvrtě. No v zátěži. Jak se to vezme. Běhá agillity, ale chybí nám pravidelnost. Do teď byla krmená Tastem, ale to se jí asi přejedlo, tak hledám, čím kvalitním bych to nahradila.
doplněno 20.08.14 12:55:Klidně i víc druhů. A dcera má 9týdenní čivavku. Pro tu jaké nejlepší krmivo?
Uplně nej by bylo začít krmit syrovou stravou, BARFem, víte co pes dostane a můžete to lehce ovlivnit. Ale to není pro každého.
Takžde mezi špičku mezi granulemi patří Orijen, bezobilná Acana, EssentialFoods, Taste of the Wild, Purizon, Wolfsblut... Na to jestli jsou granule superprémiové, prémiové atd nehleďte, výrobce si může napsat co chce. Tohle rozdělení není u nás vůbec nijak deklarované. Musíte koukat na složení, když je na prvním místě maso, tak jsou to ty lepší granule. A pokud ve složení chybí kukuřice a pšenice, tak je to super. Ale nekupujte hned velký pytel granulí, sice můžou být fajn složením, ale nemusí psovi sednout nebo chutnat.
Skutečně předpokládáš, že na poradně tohoto typu získáš odbornou odpověď, která se zásadně týká života a zdraví psa?
Právě jako pejskař to nechápu!
Zkus pana Miloše na iFauně, krmivového poradce nebo prostě nějakého odborníka.
Nikdo s mozkem ti nebude na dálku radit, čím krmit neznámého psa.
Tak já teď krmím svého psa Profine. Myslím, že za málo peněz hodně muziky. Jediná celkem nevhodná surovina je tam kukuřice, je to sice obilovina, ale je lépe stravitelnější než třeba pšenice. Pokud to neznáte, tak se podívejte třeba na Sams Field.. Jsou to úplně stejné grancle se stejným složením, ale cena je úplně odlišná! Pokud tady někdo krmí Samsem, tak se podívejte na Profine.
Kdo si opravdu váží svého psa nebo jiného zvířete,tak ho nekrmí granulema a podobnýma sračkama.Dává jen čerstvou stravu,maso.Zvíře snese vše v zájmu pohodlnosti člověka.
Také bych dával pozor na datum výroby.Šamonáci neboli obchodníci se psím žrádlem vyhledávají kdejakou veteš burzu např. v Německu,kde mají akce s levnými granulemi,výprodejem./Nebo na internetu/,a pak to tady prodají za stejnou cenu jako kdovíjaké granule.Kočičí hračky,kosti apod. pitomosti na hraní a kousání obsahují nebezpečné množství jedů,ftalátů a jiných šmejdů,protože na to není žádná norma,nebo mizerné.Nedávno to bylo v tisku,televizi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.