Nejste přihlášen/a.
Prosím Vás nerozpozná někdo tento trus (hovno)? Dnes se objevilo na terase je asi 5cm dlouhé a 1cm široké. Myslím, že kočka byto asi zahrabala. Je to trus kuny? Děkuji
Je to trus od kuny. Kočka se jen tak nevykadí na dlažbě... kočky si najdou hlínu, písek, prostě nějaké místo, kde můžou trus zahrabat... nebo se vykadí do trávy. To je myslím na stoprocent kuna.
Dobrý den, snad by to tam mohla zanechat kuna nebo kočka. Zdravím!
P.S. Kočka by to zahrabala, ale na terase by to moc nešlo - i tak to může patřit kočičce.
doplněno 18.08.14 12:45:myse - myslíte, že by ježek dal lejno dlouhé 5 cm? Já tu mám ježky také, nacházím takové šištičky asi do 2 cm a doufám, že to je od ježků a ne od potkanů. No, těžko říci - možná to byl ježek obrovský a dlouho nevyměšoval.
Nechci se v předmětu dotazu přílišr týpat, ale na kunu mi to připadá příliš stejnorodé, možná je to jen kvalitou fotografie. Kuna mívá v trusu i různá semínka bobulí. Tohle vypadá na homogení hovínko z granulí, čímž bych to svedl na kočku.
Kdybyste se obrátil dotazem na Kůstku, jistě by vám řekla i rasu, pohlaví, věk a zbarvení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.