Dobrý večer, mám dotaz. Mám doma ochočenou andulku, říkající své jméno a nějaké to slovo. Je veselá hraje si, přebírá si peříčka atd. No a problém je v tom, že se jí nestíhám věnovat, tak mě napadlo ji pořídit kamaráda, asi samičku, protože máme Pepíčka. Nevím zda je to dobrý nápad, a proto se tu chci poradit. Mám jí moc rád, tak chci aby nestrádala. Uvědomuji si, že může přestat být ochočená a přestat mluvit. O to mi ale ani moc nejde, hlavně aby se měla dobře a nestrádala . Jak se jí čím dál tím méně věnuji začíná klovat. Kdyby měl toho kamaráda normálně by byli spolu hráli si (pokud by si padly do noty) atd. a já bych se jim věnoval kdybych měl čas . Co myslíte?
no to záleží na tom, co si od toho slibujete... Když budou dva - budou partáci a vystačí si sami spolu. Vás už nebudou brát mezi sebe. Tím chci říct, že jestli chcete, aby byl ptáček dál přítulný, mluvil a hrál si s vámi, tak musí zůstat sám, protože má za parťáka vás...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.