Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Apatický křeček

Od: ydal odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

mám syrského křečka, kterému je něco málo přes rok. Najednou začal být apatický, celý den je zalezlý v domku, dokonce ani v noci neběhá. Když už vyleze, zdá se mi, jako by se motal. Něco málo sní a zase zaleze. Stalo se vám to někomu?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

losfuncha*
hodnocení

0x

To může být hodně věcí... Od mrtvice, přes nějakou infekci apod. Prostě bych ho vzala na veterinu, tohle sama nevyřešíte a nechat ho takto a čekat, co z toho bude, je trápení...

Takto se mi to z laického pohledu zdá jako nervová porucha, pokud se motá. To může být právě ta mrtvice nebo jiné poškození nervů.

ydal
hodnocení

Taky mě napadlo, že by to mohlo být něco neurologického :(.

Je trochu problém, že není pořádně ochočený, takže veterináře asi dost pokouše...

losfuncha*

Veterináři na to jsou zvyklý, toho bych se nebála ;) Určitě s ním běžte, nechci strašit, ale vypadá to opravdu vážněji, tak ať se to podchytí co nejdříve.

doplněno 14.08.14 19:43:

Zvyklí... ach ten můj češtin...

tarantel*
hodnocení

0x

A to já zas klidně "strašit" budu. Pokud je hlodavec takhle apatický a motá se, je to většinou předzvěst brzkého konce. Příčin může být spousta, většina veterinářů drobným hlodavcům moc nerozumí a neumí je léčit, ba se tím ani moc nechtějí zabývat. Tak to prostě je. Tak se raději připravte na nejhorší..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]