Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám dobrého veterináře

Od: barunka* odpovědí: 3 změna:

Hledám dobrého veterináře v okrese Liberec, Frýdlant, Hejnice. Mám nemocného pejska a potřebuje co nejrychleji dobrého doktora. Díky za pomoc. ;)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Co pejskovi chybí? Jak je starý a jaká je to rasa? Třeba do zítřka, než zajedete na vereinu, budeme umět poradit.

doplněno 16.08.14 07:48:

Astiku, já nejsem válečný štváč, ale budu vašemu rozhořčení oponovat. Sama jsem "páteřák". Moje dcera a snacha jsou fyzioterapeutky, takže mám informace a rady z první ruky. V tomto směru neumřu neinformovaná. ;) U lidí se to řeší také jen léky a obsřiky a injekcemi proti bolesti. V akutním stavu se ani nemá příliš rehabilitovat, jen uvolňovací cviky. Ty léky proti bolesti nejsou proto, aby postižený přežil, ale proto, aby bolestí křečemi stažené sválky kolem páteře, které neovládáme vůli, se uvolnily a dovolily páteři nápravu. V bolesti jsou sválky ztvrdlé křečí a drží posunutou ploténku nebo obratel ve špatné poloze. A tím i skříplý nervík. Kdo zažil, ví. Jakmile bolest povolí, uvolní se svaly, pak může stačit i malý, nepatrný pohyb, třeba při špatném došlápnutí a všechno se vrátí na své, správné, místo. ;) Ani neurolog by nepostupoval jinak neš váš vet.

astik
Je to x jezev. a kokra. Prý je to plotynka,ale rentgen dr nedělal. Cpe ji jen lekama a inj. proti bolestem. Proto chceme jiného vet.

hodnocení

2x

Napsala bych Vám vnitřní poštou, pokud chcete podrobnosti - ale asi je potřeba, abyste byla registrovaná. Jinak zmíním pouze pana dr. Červeného v Kateřinkách a prý je nějaká dobrá veterina na Františkově, ale nic přesnějšího nevím. Frýdlantu bych se vyhnula, pokud je to něco náročnějšího.

doplněno 14.08.14 18:51:

Oprava, buď je to Františkov, nebo možná Hanychov. Snad někde u tramvajové trati v tom šíleném kopci :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]