Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Divné chování štěněte když jí

Od: bhkl* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den když mé štěně jí tak vždy nadzvedne jednu nožičku. Jednou dokonce stál jen na předních. Dělá to jen když jí. Děkuji za odpovědi

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lordweb24*
hodnocení

1x
Ja bych to neresil. Moje se zase k jidlu plazilo a jedlo v leze... ted je vse normalni;) co je to za stene? Zkuste mu tu mysku dat na nejakou stolicku ;)

bhkl*
hodnocení

ptala jsem se proto protože nám to přijde směšné a chtěli by jsme vědět o co se tady jakol snaží.

Jaká rasa? Fotku dej sem, prosííím. Klidně i se zvednutýma nožičkama ;)

micinka123*
hodnocení

0x

Tak tohle slyším poprvé, přidej foto...

floro*
hodnocení

0x

To je důležité, co je to za plemeno. A co při čůrání, to nedělá?

fff

Jak při čurání?To by su chcal na hlavu,neee?Tak blbé snad není

fff, to si nemysli! Moje sousedka, maličká maltezačka, stojku vždycky při čurání dělala. Bylo to neuvěřitelné, ale bylo to tak. Dala bych fotku, ale odstěhovali se před půl rokem.

doplněno 12.08.14 07:13:

vidime.net/... Je to divné, ale klukům to taky takhle funguje.

bhkl*
hodnocení

promiťe že píšu tak pozdě dlouho jsem tu nebyla bohužel vám fotku ukázat nemohu jinak je to jorkšír a k tomu ještě štěně takže to čůráním být nemůže

floro*

Já jsem to nemyslala tak, že při žraní čůrá a proto tak stojí. Já jen, že jsem viděla takto ty malá plemena podivně čůrat, takže tu stojku může dělat i při tom žraní. Proto jsem se ptala, jestli to dělá i při čůrání. Ale proč to tato plemena dělají, to nevím. To by spíš věděl veterinář, takže jak půjdete k němu na návštěvu, tak se poptejte. Možná to souvisí s nějakou mozkovou aktivitou. Ale také by mě zajímal ten důvod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]