Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neví někdo co je to za hada?

Od: lubb odpovědí: 4 změna:

fotky nic moc, ale když přijdu blíž, tak zaleze pod schod, to vedle něj je jenom klacek...

Neví někdo co je to za hada?
Neví někdo co je to za hada? #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

janplinto*
hodnocení

0x

Užovka obojková.

lubb
hodnocení

mockrát děkuji

hodnocení

0x

Mladá užovka, je moc pěkná. Nerušte ji, pokud možno, /já vím, po schodech se chodí/, třeba se Vám tam zabydlí nastálo.

Před mnoha lety měla moje učitelka přírodopisu také užovku v kamenných schodech do domu. Byl to už veliký dospělý had a v těch spárách se mu dobře bydlilo. Učitelka vyprávěla, že měli užovku místo psa i zvonku. S oblibou se totiž vyhřívala na schodech a když přišla nějaká návštěva, většinou prý pořádně zařvala.*smich* Jaga.

My ji měli na zahradě v kamenné zídce. Často jsem okopávala, ona se opodál vyhřívala a vůbec jsme si nepřekážely. Také jsem našla její svlečenou kůži. Ale manžel nemá hady rád a tak dlouho mě přemlouval, až jsem jednou milou užovku odchytla, dala do kbelíku a odvezla do luk za rybník.

hodnocení

0x

Já bych ji rozhodně nikam nevyháněla,babička vždy říkala,že kde bydlí užovka,tam nebydlí myši.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]