Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za hmyz?

Od: ulquiorra* odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer rádcové,
už nějakou dobu pozoruji u nás doma neznámý miniaturní hmyz, nevíte, co by to mohlo být? Jsou úplně všude, hlavně v koupelně a na vlhkých zdech či dlaždicích. Omlouvám se za kvalitu fotek, ale tento hmyz nemá ani 0,5 milimetru, takže to pro mě bylo doopravdy náročné na vyfotcení. Děkuji za každou odpověď!

Co je to za hmyz?
Co je to za hmyz? #2
Co je to za hmyz? #3

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martink*
hodnocení

4x
Tak další entomolog poslal hint :) "Pisivka"

lucie*
hodnocení

2x

já mám zkušenosti se štěnicemi a na té prostřední fotce to vypadá podobně.Jsou taky malinké ale na vašich fotech to vypadá,že to má nožičky.To štěnice nemají,ale jsou malinké a rezavé,ale pokud mají tykadla a nožičky tak třeba poradfí někdo jiný co to je.

martink*
hodnocení

0x

Kamarád říká, že je to asi rybenka, podle tak nekvalitních fotek to ale prý nejde určit na 100% :)

lucie*

nevím jestli to na rybenku nemá kulatý zadek,ty sice mají rády vlhko a jsou tady od pravěku,ale na světle rychle mizí,nevím zdy by šly vyfotit.

zwiki*

Rybenky nemají tykadla.

doplněno 06.08.14 10:54:

myslím takové tykadla jak jsou vyfocené.

Rybenka má úplně jiný tvar těla. Pisivka by to být mohla.

ulquiorra*
hodnocení

Děkuji mnohokrát za odpovědi, nakonec to jsou tedy ty Pisivky :) Moc jste pomohli ^^

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]