Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, máme doma psa (bígla) a má jako by "střídavou péči", 3 roky bydlel s obouma lidma ale teď cca 2 měsíce se střídají, třeba v týdnu ho má jeden člověk 5 dní a potom 2 dny druhý, může ten pes být z toho zmatený nebo nějak nevyrovnaný? Příjde mi že je uplně mimo. Vím že je to třeba blbost ale za zeptání nic nedám a příjde mi že se ten pes trápí. Děkuji za případné komentáře
Dobrý den, já si myslím, že pes má mít jednoho páníčka, živitele a lidského kamaráda. Také změna prostředí, pelíšků, stravy i návyků, které mají různí páníčkové, toho psa musí mást a bude i jiný způsob komunikace nebo příkazů. Takže, já to za vhodné nepovažuji - ten pes není nikde pevně "ukotven", nemá jeden domov, jedno citové zázemí a jednu jistotu. Zdravím!
Záleží na konkrétnej povahe toho psa. My sme mali nemeckého špica. Bol veľmi spoločenský, nerád bol sám, a mal vo svojom okolí aspoň 10 ľudí, a vedel sa oprientovať v 5 bytoch. Poznal aj našu garáž a naše auto. Cez deň bol u nás, ako u starých rodičov, v noci spal doma, u svojich majiteľov. S tými 10 ľudmi vo svojej bande sa vedel búrlivo a srdečne zvítať. Stačila polhodina a zvítal sa s nami, ako keby nás dlho nevidel. A všade vedel kde má svoj koberček a svoju misku.
to je na mě ta otázka? No 2 osoby co byly ve vztahu tak vztah nefungoval tak to takhle skončilo...Takže je měla oba za pány...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.