Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

střídavá péče o psa

Od: mr3k odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, máme doma psa (bígla) a má jako by "střídavou péči", 3 roky bydlel s obouma lidma ale teď cca 2 měsíce se střídají, třeba v týdnu ho má jeden člověk 5 dní a potom 2 dny druhý, může ten pes být z toho zmatený nebo nějak nevyrovnaný? Příjde mi že je uplně mimo. Vím že je to třeba blbost ale za zeptání nic nedám a příjde mi že se ten pes trápí. Děkuji za případné komentáře

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, já si myslím, že pes má mít jednoho páníčka, živitele a lidského kamaráda. Také změna prostředí, pelíšků, stravy i návyků, které mají různí páníčkové, toho psa musí mást a bude i jiný způsob komunikace nebo příkazů. Takže, já to za vhodné nepovažuji - ten pes není nikde pevně "ukotven", nemá jeden domov, jedno citové zázemí a jednu jistotu. Zdravím!

isteron
hodnocení

0x

Záleží na konkrétnej povahe toho psa. My sme mali nemeckého špica. Bol veľmi spoločenský, nerád bol sám, a mal vo svojom okolí aspoň 10 ľudí, a vedel sa oprientovať v 5 bytoch. Poznal aj našu garáž a naše auto. Cez deň bol u nás, ako u starých rodičov, v noci spal doma, u svojich majiteľov. S tými 10 ľudmi vo svojej bande sa vedel búrlivo a srdečne zvítať. Stačila polhodina a zvítal sa s nami, ako keby nás dlho nevidel. A všade vedel kde má svoj koberček a svoju misku.

mpo
hodnocení

0x

Není to náhou tak, že střídavou péči mají dva pánové?

mpo
hodnocení

0x

Prosím pěkně, jak je to s tou střídavou péčí? Odpovíte mi?

mr3k
hodnocení

to je na mě ta otázka? No 2 osoby co byly ve vztahu tak vztah nefungoval tak to takhle skončilo...Takže je měla oba za pány...

mpo

Ano, otázka na vás - zda jste/byl soused nebo to je jen shoda náhod a bígla.

mr3k
hodnocení

To nevím :) odkud jste?

mpo

Z Venuše - to pochopí ten, komu to je určené.

mr3k
hodnocení

Tak to je náhoda :) To mi nic neříka...

jjj

Nebo ještě jinak: banka x kadeřnictví? Také nic? Pak sorry.

mr3k
Nene, nic mi to neříká...
mpo

Vidíte, střídavá péče o psa a jaké to má důsledky a přitom ho oba pánové milují a pejsek je jak ze škatulky. Jak asi pak trpí dítě, když si rodiče dělají naschvály a dítě tomu (na rozdíl od psa) rozumí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]