Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Papoušek karmínový - dá se to vyléčit?

Od: macach* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chtěla bych výs poprosit o radu.Loni jem si koupila papouška karmínového.Když jsem ho poprvé viděla, měl jakoby rozcuchané peří.Ptala jsem se, co to je a prodávající mi řekl, že je to tím, jak ho chytali do bedýnky.

Jenže dnes už je to rok a papoušek to má pořád samé.Peří si neškube, ale přesto ho má docela málo s takovými jakoby rozježenými konci.Dokonce se mu začel deformovat zobáček a musíme pravidelně chodit na zaštipování.Byla jsem u veterináře, ten mu dělal odběr krve ale žádnou nemoc nezjistil.

Přitom má sepiovou kost, slunečnici, každý den dostává čerstvé ovoce a zeleninu, každý den čistím klec.

Nevím kde je chyba.

Děkuji vám za odpověď, hezký den M.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kozoroh*
hodnocení

2x

bylo by zapotřebí, jak je starý, muže to být i stářím

martina30*
hodnocení

2x

Pokud Ti neporadil veterinář.Tak asi bych hledala odborníka a nebo *nevi*kde bude nějak výstava papoušků.Podívej se na internetu určitě tam najdeš nějakého chovatele,který Ti poradí.*nevi*

macach*
hodnocení

Dobrý den,

děkuji za odpověď, ale papoušek je teprve 2 roky starý :)

Hezký den M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]