Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Britská modrá kočka- lezení do krabic

Od: koccky odpovědí: 12 změna:

Dobrý den,

Předem říkám neberte to jako rozmařilost, že nemám co dělat, ale docela mě to zajímá.

Dělá Váš kocour taky, že leze do všemožných krabic, do skříní (musíme je předním důkladně zavřít, protože stačí sebemenší škvíra a packou už si sám otevře), to samé je, když jdu do sklepa, už slyží dveře jak odemykám a je hned u nich a tlačí se dovnitř dolů. (To cvaknutí dveří slyší třeba když spí a v druhém patře našeho domu).

Prosím Vás, proč to dělá? Před tím kocourem co máme jsme měli 3 kocoury byli to ti normální vesničtí, co lítají po vsi.

Děkuji za odpovědi

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Protože je zvědavý :-D

doplněno 03.08.14 16:36:

To je ono,toto plemeno miluje své lidi a tudíž je velice ráda sleduje a je ráda v jejich společnosti ;) moje-kocka.cz/...

jmlc*
hodnocení

0x

no já vám nevím, ale já mám třeba dva syny a oni jsou úplně stejní... třeba nějaký nápad pomůže i mně... :)

Všechno musím zavírat, zamykat, schovávat - ale stejně vlezou do každé skříňky, schovávají se do šuplíků pod postelí, lezou na mladé stromky... Možná bych je měl dát do klece jako kocoury :)

hodnocení

0x

naše siamka pokročila tak daleko, že nesnese v bytě žádné zavřené dveře... pokud jsou ty dveře zavřené pouze na kliku, tak během pár vteřin si je otevře, okoukne a pak už se o tu místnost nezajímá.

jinak nejradši má velké papírové tašky

hodnocení

0x
Tohle dělá hodně koček.. Mám plný foťák kuriózních fotek, kam se všude byly schopné vsoukat a to nejen mé kočky, ale i příbuzných atd.. :) Čím těsnější prostor, tím lépe :) Buben pračky, hrnec, pánev, tašky, krabice atd.. :)

majdice92
hodnocení

0x
Taky máme dva briťáky, dělají úplně to samé :) (jsou jen v bytě) mají bůhví kolik drahých hraček, ale nic se nevyrovná krabici od bot či jakkoli velké krabici, i takové do kterých se ani nevejdou a pak z ní akorát vypadávají :-D
I se cpou do dveří už když slyší výtah a kroky. Mě to nepřijde jako problém, jsou jen zvědaví :) i když občas mě naštvou otevřené a rozhrabané skřínky, ale přeci jenom to jsou pořád moje malá zvířatka, na které se nejde zlobit :)

pb®
hodnocení

0x
To je přece známá věc, že nejlepší hračka pro většinu koček je obyčejná papírová krabice.

ronyx*
hodnocení

0x

Zdravím, kočky jsou všeobecně zvědavé. Měl jsem kocoura, co taky nesnesl zavřené dveře. Když jsem nějaké zavřené dveře otevřel, šel zkontroloval stav a pak už tam nešel. Ale měl přehled:-D
Co kočka (teda tohle byl kocour) taky dokáže

Britská modrá kočka- lezení do krabic

kocak
hodnocení

0x

To není zvědavost,ale přirozené chování.Mají rádi úkryt.

wanesa*
hodnocení

0x

To je přece normální,kočka musí všechno prozkoumat a všude vlézt.Já když někde otevřu skříň nebo cokoliv,kam se dá vlézt,už jsou tam.Proto mám v celém bytě pootevřené dveře,abych je někam nezavřela,protože jsou mi stále v patách:)Tady jeden obrázek,když jsem vybalila z obalu peřinu,už se tam nasoukal Samík:)

Britská modrá kočka- lezení do krabic #2

lidus*
hodnocení

0x

Kocour co ho hlídám dceři (patrně už navždy) nejraděj spí v krabici a čím menší krabice, tím líp, to šesti kilové zvíře se klidně nasouká do krabice od bot, jednu skříň mu nechávám pootevřenou a když ho nevidím vím, že je tam. Na dně skříně s kabáty má deku a udělal si tam prostě bydlení, ve svém pelíšku je zřídka.

Když nechcete aby vám kočka lezla do krabice dejte jí ještě menší krabici :) :) :) :)

borax*
hodnocení

0x

Na tom se dá pořádně vydělat :) podívejte sem stream.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]