Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s kočkou

Od: boban* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den

Máme takový problém máme roční britskou kočičku která nám chodí čůrat do postele stalo se nám to už 3 krát během půl roku prosím poradte děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bibina*
hodnocení

0x

ahojky. Zkus Kočkolit, běžně se dát koupit dnes už kdekoliv krámu, jsou to takové sypké granule, no prostě kočičí wc. Výhoda je, že kočky k tomuto velice rády přičichnou a příště už ta tvoje bude vědět, kam jít čurat :). Párkrát jí tam odnest na to místo a pak už určitě bude vědět sama. držím palce! .

micinka123*
hodnocení

0x

Vy máte doma kočku a nemáte pro ní kočičí záchod?

dffh
hodnocení

0x

kočka k tomu má asi důvod.. buď nemá svůj kočičí záchod nebo se jí dost nevěnujete a ona se nudí.. vždycky je důvod.. třeba pokud máte koček více nová kočička se jich může bát a tak se bojí chodit na záchod s nima..

lucie*
hodnocení

0x

...a od té doby co jim kupuji Biocats s vůní tak do záchodku chodí ještě raději...a na postel občas stříkám kočičí "odpuzovač"dá se koupit v každém zverimexu a zatím do postele nečůrá.

micinka123*

Ano, Biocats je výbornej. Když byla moje kočka malá, tak tento kočkolit nesmírně milovala.

mis007
hodnocení

0x

Ahoj,

pokud je naučená na záchod, tak problém může být v zánětu močových cest, specielně britky jsou na to háklivý, ještě více pak kastrovaný. Léčí se antibiotikama. A dostatek vody- potřebují mít pořád kde se napít.

Máme briťáka a už jsme to řešili. Zkrátka chodí čurat někam, kde je měkko a tolik je to nebolí.

Takže v první řadě bych si nechal vyšetřit u doktora moč, kterou mu tam doneseš (odběr je veliká sranda) a pokud to vyjde negativně, tak bych řešil, jestli to nááhodou nebude třeba z trucu, že ho tam nechcete pouštět či tam nemáte něco novýho. Oni mají svou hlavu. :)

A to mě na nich bavi.

borax*
hodnocení

0x

Buď je to zdravotní problém, a nebo se u vás stala nějaká změna. Kočky jsou děsné konzervy, hned jak je něco jinat než jsou zvyklé je zle a takto dávají najevo svou nelibost...

hodnocení

0x

Máme britku 12 let a nikdy nedělala ani malou ani velkou potřebu jinam,než do jejího WC a to od 3 měsíců,co jí máme.Že čůrá do postele je podle mně schválnost,trestá vás za něco,co jí vadí.Naše jak byla mladší občas schválně škrábala křeslo,ikdyž má velké škrabadlo,když ho škrábala,tak jsem na ni křikla,přestala,ale drápky stále zaťaté do křesla dokuď jsem se nedívala,tak to nedělala a když jsem se podívala,zase ho zuřivě škrábala.Ona není nijak zvlášť mazlivá,ale každý den jí musím aspoň na 5 minut povalit na koberec a přejíždět ji po bříšku,drbat ji pod krkem,šimrat ji na packách...to vrní blahem a pak nedělá žádné schválnosti.Hold kočky jsou osobnosti a ví co chtějí a umí si o to říct. :--))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]