Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to sameček nebo samička?(andulka)

Od: l odpovědí: 4 změna:

Nevíte náhodou jestli je to sameček nebo samička?

Je to sameček nebo samička?(andulka)
Je to sameček nebo samička?(andulka) #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

borax*
hodnocení

2x

Já myslím, že samička. Mrkněte sem, jestli budete moudřejší: papousci.webz.cz/...

trtr

Zdravím, taky to tipuji na samičku, dle barvy ozobí.

sukiashikaga
hodnocení

2x

tahle andulka je ještě mladá, což poznáme díky tomu, že ještě nemá viditelné oční bělmo a celou hlavičku jí pokrývají zebří pruhy. dospěl jedinec oproti tomu má přední část hlavy zbarvenou bíle.

u takhle mladých andulek je ještě obtížné určit pohlaví, protože i mladí samečci mívají ze začátku světlé ozobí.

rozhodně bych počkala, než dosáhne dospělosti. teprve potom totiž určíte, o co se jedná. (samička=růžové až světle fialové ozobí,, sameček=tmavě fialové až modré ozobí s bílými kroužky okolo nosních otvorů)

l
hodnocení

Díky za všechny odpovědi,my jsme si mysleli že samec,ale někdo tvrdil že samička,takže děkuji.

Já doma andulky mám a vím že je to ještě brzo-je mladá,ale aspon se to bude porovnávat jak bude v dospělosti jestli to bude sameček nebo samička ,to teprve uvidím ...

děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]