kocourka mi napadl jiný kocour. Má rozkousnuty na hlavě. A ze zacatku nechtěl chodit ani jist proste nic. AZ jsem ho začala krmit inekcni stříkačkou. Nabral trosku sily ale ten chodi furt dokola kolem stěny.
Dobrý den, pokud jste se chtěla zeptat, zda zajít s kocourkem na veterinu, tak ano. Je to úraz a zřejmě otřes mozku (to jen spekuluji). Čím dříve bude kocourek ošetřen, tím lépe. Zdravím!
určitě na veterinu!mí rodiče kočky nikdy kočky nebrali na veterinu a ted jak jsem dospělá mám za ně dodnes svědomí,že kočičky nevzali k doktorovi a nechali je trápit.Takže určitě k doktorovi,jak by bylo nám lidem?taky utíkáme hned k doktorovi nebo do lékárny.
No, když se do sebe pustí dva kocouři, to se dějí věci. Chlupy, a nejen chlupy lítají vzduchem. Kdysi měla babička takovýho tuláka. Když to na něj přišlo, zmizel, čtrnáct dní byl bůhví kde, pak se doslova a do písmene připlazil domů, dobitej a zničenej jak Německo. Babička ho měsíc kurýrovala a jakmile byl trochu v pořádku, opět vyrazil a přišel opět dobitej. Když jsem ho jednou na vlastní oči viděl, jak se pere s jiným kocourem, nevěřil jsem co vlastně dokáží.
Šok! Postraumatický šok. Víte, že může být i smrtelný? Vzpomínáte na slovenského herce cs.wikipedia.org/... zemřel při dopravní nehodě. Neměl vůbec žádný úraz, jen smrtelný šok.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.