Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pták z jižní afriky

Od: markulda* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, prosím poraďte mi co je to za zvíře přesně. Je to foceno v jižní africe a vůbec si stím nevím rady.

Děkuji moc :)

Pták z jižní afriky
Pták z jižní afriky #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

vrána černobílá :)

doplněno 29.07.14 01:31:

naturfoto.cz/...

sebod*

ildika. Člověk se stále učí. Já jsem si myslela, že si s tou černobílou vránou děláš srandu

Já jsem o ní zrovna nedávno četla v jednom cestopisném časopise (článek z jižní Afriky); jinak bych ji také neznala. :-D Ta fotka mi ten článek hned připomněla.

markulda*
hodnocení

děkuji vám moc :)

markulda*
hodnocení

Mě vrána taky napadla, ale pak jsem si řekla že to jsem radši dám, že to určitě je něco jiného :)

Jj, podle tvaru těla a způsobu letu je z fotky zřejmé, že je to krkavcovitý pták. Jenže těch krkavcovitých je víc. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]