Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám doma rok starého anduláka Tobiho. Věnuji se mu každý den, ale i tak mi přijde, že by byl spokojenější s nějakým kamarádem. Napadlo mě, že bych si pořídila korelu.
Ale spolu s tímto nápadem se mi v hlavě vynořilo pár otázek, na které nemohu najít odpověď.
Bude Tobi šťastný, i když to bude korela?
Nebude se svého o dost většího společníka bát?
Nebude agresivní vůči novému nájemníkovi?
Vůči ostatním zvířatům je velice tolerantní, hravý a přátelský, i když mu to ne všechna oplácí (něco jako můj potkan, který mu při bližším seznamování málem uhryzl nohu). Teoreticky by ani nevadilo, kdyby měla korelka potřebu si nějak sama v klidu zvyknout na onu klec, jelikož Tobi je stejně zvyklý být prakticky 24 hodin denně mimo mříže a létat po domě.
Byl by někdo tak laskavý a odpověděl na tyto moje otázky? Děkuji )
Zdravím, chovám andulky a korelu bych k andulce moc nedávala... andulky jsou zvědavé a korely mají dost ostrý zobák. Z vlastní zkušenosti vím, že andulky si lépe zvyknou na kamaráda stejného druhu. Spokojenější určitě bude a nemusíte se bát ani toho, že by se s vámi Tobi přestal bavit, spíš pomůže novému kamarádovi, aby k vám získal potřebnou důvěru. Přeji hodně štěstí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.