Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

5 týdní kotě

Od: klarahahnova* odpovědí: 3 změna:

Ahojky, chtěla jsem se zeptat, ode dneška máme 5 týdení koťátko, ale dívala jsem se na něj ale nepoznám jestli je to kocour či kočka. Nevíte jak to poznám? Popřípadě nedáte foto podbříšku kočky a kocoura? Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Je to jednoduché. Kočička má má 2 dírky nad sebou, kocourek má pod řitním otvorem takovou bouličku ( varlátka) a pak malou dírku.

hodnocení

0x
Pohlaví u koček lze rozpoznat už v raném věku pohledem. Velmi zjednodušeně: kočka - pod ocáskem řitní otvor, v jeho těsné blízkosti drobná vulva tvaru slzičky nebo čárky směřující od řitního otvoru kolmo dolů. Kocour - řitní otvor, pod ním větší odstup - šourek, někdy možno nahmatat varlátka, a pak malý kulatý otvor - při jeho roztažení lze zahlédnout droboučkou špičku penisu.to jsem okopíroval *hi*

klarahahnova*
hodnocení

Děkuji vám všem, odpoledne se kouknu, zapoměla jsem jak je to s těmi čárky!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]