Nejste přihlášen/a.
Máte někdo zkušenost s klecí Vision pro ptáky? Je to kvalitní klec? A výška je to třetí co se udává v rozměrech, že? Takže 84,4 cm? děkuji
mám klec vision pro pár korel -- myslím, že tu největší (uzší a vysokou). Ovšem korelám taková klec stačí, jen když se pouští proletávat po místnosti. Jinak je jim malá...
Nevím, pro jaké ptáčky to máš.
Každopádně mám více typů klecí a Vision doporučuji. Je sice dražší, ale velmi kvalitní materiál a design
doplněno 26.07.14 20:11:ano, vysoká 84,4 cm.
Mám vision II L02 -- kupovala jsem již před několika roky, tuším, že tehdy byla z typů vision největší.
Ano, pro pár andulek bude stačit S02. Nicméně čím víc místa, tím lépe Takže jestli můžeš přihodit cca 600-700kč a máš místo v bytě, kup větší L02.
Jestli plánuješ, že necháš andulky občas prolétavat po místnosti, tak je to vlastně jedno. Větší klec nemá význam
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.