Chtěla bych se zeptat. Proč jsou psi zlí na pošťáky? Niak, aby jim ublížili. A muže pes pokousat, když ho potkám na ulici? Já bych řekla, že by neměl, ale chtěla bych se na to zeptat.
Psi pošťáky nemají rádi podle mne proto , že projdou spostu domů nebo bytů a nachytají na sebe spoustu pachů a ten pes neví co si o něm má myslet, kam ho zařadit .Nejhorší na pokousání na ulici jsou malí psi viz. vlastní zkušennost , ti se totiž bojí a nejčastěji útočí ze zálohy tzn. když se k nim člověk otočí zády , jinak normální pes pokud je mimo své teritorium by bezdůvodně útočit neměl.
No prave...normalni pes. Do mne se jednou zakousnul padesatikilovej knirac. Nevim o nicem, cim bych ho k tomu dohnal. Mozna, ze necim jo, ale ja sem se nechoval nijak neobvikle...jinak, nez jindy. A jednou sem vyprostoval jednu starou pani ze zubu pittbulla. Myslim si, ze ta mu k tomu duvod zamerne take nedala. Takze co znamena normalni pes. Proste obcas to nejakeho popadne a kousne. Jsou to selmy. S tim se musi pocitat. Muze je vyprovokovat cokoliv. Prudky pohyb, divny zapach, co ja vim co.
dobrý den, moje maminka je pošťačka a¨ž se jí stalo že ji pes kousnul nebo dokonce prokous kůži. Podle mě takhle psi rágují protože pošťačka jde moc blízko k jeho území a oni ho chtějí bránit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.