Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych se zeptat. Proč jsou psi zlí na pošťáky? Niak, aby jim ublížili. A muže pes pokousat, když ho potkám na ulici? Já bych řekla, že by neměl, ale chtěla bych se na to zeptat.
Všem děkuju za odpověď.
0x
Psi pošťáky nemají rádi podle mne proto , že projdou spostu domů nebo bytů a nachytají na sebe spoustu pachů a ten pes neví co si o něm má myslet, kam ho zařadit .Nejhorší na pokousání na ulici jsou malí psi viz. vlastní zkušennost , ti se totiž bojí a nejčastěji útočí ze zálohy tzn. když se k nim člověk otočí zády , jinak normální pes pokud je mimo své teritorium by bezdůvodně útočit neměl.
Do mne se jednou zakousnul padesatikilovej knirac. Nevim o nicem, cim bych ho k tomu dohnal. Mozna, ze necim jo, ale ja sem se nechoval nijak neobvikle...jinak, nez jindy. A jednou sem vyprostoval jednu starou pani ze zubu pittbulla. Myslim si, ze ta mu k tomu duvod zamerne take nedala. Takze co znamena normalni pes. Proste obcas to nejakeho popadne a kousne. Jsou to selmy. S tim se musi pocitat.
Muze je vyprovokovat cokoliv. Prudky pohyb, divny zapach, co ja vim co.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.