Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak ulevit psovi od much?

Od: flip odpovědí: 7 změna:

Zdravím, máme 14ti letého psa, zdraví už mu moc neslouží a všimla jsem si, že na něj poslední dobou velmi sedají mouchy. Vykoupání nepomohlo, moc se po nich neohání, ale určitě mu vadí - nějaký nápad, jak mu ulevit, koukala jsem po nějakém repelentu dneska, ale nic vhodného jsem nenašla. Poptám se na veterině ještě asi, ale ta je tam až zítra odpoledne, tak pokud by měl někdo nějakou radu - sem s ní :) Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Neměla jsem tohle číst! Zase budu špatná. Když jsou mouchy takhle neodbytné, cítí blížící se konec. Tvpr smrdí smrtí. Takhle jsem viděla s velkým odstupem u ježka, krtka a potkana. Tato zvířata neměla být ve dne venku a přece byla a kolem pomalé, cílevědomé mouchy. Jako supi. *plac*

doplněno 08.09.14 10:55:

Nene, to jsou jiné mouchy a chovají se jinak.

majsterjoe*

na me taky sedaji mouchy, doufam ze brzy nechcipnu. Necitim se na to jeste.

maestro

Člověk míní, pán Bůh mění.

Naše psí babička měla taky měsíc problémy s mouchami. Už nemá :-C
Mazali jsme jí rozpíchaný čumák mastí z mariány. To mouchy na půl dne odpudilo a čumák se líp hojil. Připadalo mi rozumější když si frňák olizla že ho má od sádla než od nějakého chemického repelentu.

pb®
hodnocení

0x
A má na sobě nějaký spot-on nebo obojek? Jsou i s repelentním účinkem.
flip
hodnocení

No používám tu kapku za krk, tuším že Frontline - poohlédnu se po nějakém, díky za tip.

pb®

Frontline nemá repelentní účinek, takže proti mouchám nepomůže.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]