Nejste přihlášen/a.
MVDr. Michal Čáp (Praha) - máte někdo zkušenosti s tímto lékařem? Má operovat našeho 2kg yorka - občas se dusí.
Prý má delší patro či co, já u vet. nebyla, bude oper., aby jí to občasné dušení přešlo. Proto chci vědět, jaký je Čáp vet., protože se špatnýma mám bohaté zkušenosti, přišla jsem už takhle o dva pejsky, špatné léčení u dalších... Nechci, aby se to opakovalo!
Děkuji moc za uklidňující odpověď. Na operaci jde ten můj andílek příští týden, tak doufám, že to dopadne dobře. Bohužel to není jediný problém co má. Občas zvrací a nevíme proč. Různé testy, speciální jídlo. Vůbec nesmí ´normální´ maso, dostává max. domácí (drahá) kuřata či divočinu, ostatní zvrací, granule RC, ale z Německa, české jsou vyráběné v Polsku. Je šíleně hodná a poslušná a umí rošťačit, ale to ostatní je vážně vyčerpávající.
Ještě jednou děkuji a určitě dám vědět.
Každému veterináři se může něco nepovést, pracuje se živým organismem, který je jedinečný. S Čápem mám dobré zkušenosti, je to doktor, který zbytečně neléčí, co k léčení není, než něco udělá, řekne proč a kolik to bude stát. Pes má špatnou hrtanovou záklopku? To občas malá plmena mívají. U chirurgických zákroků bych se nebála, to umí veti i humánní lékaři docela dobře. Někde něco uříznout, sešít a je to, šance na úspěch vysoká. Jo ve chvíli, kdy člověku i zvířeti něco je, ale nedá se to operovat, příznaky jsou nejasné, vyšetření nejednoznačná, to je problém a jsou všichni v koncích.
S MVDr Čápem mám jen ty nejlepší zkušenosti - loni zachránil naši westici po (zřejmě) zbabrané kastraci. Po vyndání stehů došlo k masivnímu krvacení z vagíny a náš vet na to jen koukal jak péro z gauče. Vůbec netušil, co se mohlo stát, ani co s tím. Naložil manžela i s fenou do auta a uháněli na Poděbradskou, kde měl zrovna službu Čáp. Fenku si ponechali 24 hodin u nich na klinice, dostala léky na zahuštění krve a snížení krevního tlaku, také nějaké oblbováky, aby se vůbec nehýbala a došlo tak k vytvoření sráženiny a ucpání prasklé cévy. Reoperace nepřicházela v úvahu - prasklé místo by v té záplavě krve nešlo najít a fena by vykrvácela. Povedlo se, druhý den jsme si ji vyzvedli, měla pak klidový režim cca 14 dní a dnes je v pohodě:DD. Takže mohu jen doporučit, Vás pejsek bude v těch nejlepších rukou)
Mnoho pejskařů u nás na devítce k němu chodí a všichni si ho velmi chválí.
Pejskovi přeji brzké uzdravení !
Dobrý den, tak to rád slyším, že to s fenkou dopadlo nakonec dobře. Jsem tam v těch dnech byl na praxi a teď jsem náhodně našel konec příběhu
Né každý vet na Poděbradské je dobrý. Ale pana doktora Čápa můžu doporučit. Milý a vstřícný přístup.. Mému pejskovy trhal zoubek.. a vše proběho v pořádku.. 15 minut po probuzení ze sedace mi pejsek zbaštil obří misku granulek.. žádné komplikace.. nic
Taky přeji vašemu chlupáči, aby byl OK Není nadto se dostat k dobrému lékaři, je to jak výhra v loterii. My byli ještě u dalšího vet a ten operaci zamítl, že to není nutné - mám k němu důvěru, taky nám zachránil pejska a mockrát pomohl, ale vždy je lepší znát více názorů. Uvidíme, jak se bude našemu yt dařit. Zatím je to trochu lepší, čas ukáže...
Btw: děkuji za váš názor na dr Čápa, měla jsem z něj stejný pocit, bohužel takový na dr Kvapila nemám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.