Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,poradte- jaky strojek na stříhaní srti se Vám osvědčil,který je kvalitní atd... mám 2 jorky a měla jsem dříve Moser,byla jsem spokojená ovšem dlouho nevydržel.
ahoj, jak jsi již psala moser, nevydržel ti dlouho kvůli čemu? A to nevydržel dlouho je jako jak dlouho? Prý je hodně kvalitní Moser 1400 ale když jsi moser měla
Andis AGC S Favorit Aeskulap /... Favorit Aeskulap /... Moser Rex
Mám Micro Clipper už nějakých 30 let. Z toho jsem nějakých 10 let hodně stříhala pro peníze malé knírače s velmi tvrdou srstí. Nechávala jsem si brousit hlavy, ale nakonec se z nich vyštípaly zuby. Jednoduchého a skoro nejlevnějšího Mosera mám nějakých 15 let. 5 let stříhal knírače a 9 let jorkinku. Je pravdou, že jsem na oba strojky velice opatrná a pečuji o ně. Vyčistím je kartáčkem a hlavy (břity) hodně prokapu olejem. Jsou stále, takhle mastné, bezpečně uloženy v molitanovém pouzdře. Moser je dobrá značka. I kamarádky střihačky si ji pochvalují.
Za toho Mosera jsem tenkrát dala něco málo přes 1.000 kč a byly u něho i hodně dobré nůžky. Obojí jsem ještě nemusela nechávat brousit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.