Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Strojek na stříhaní psů

Od: kpajina* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,poradte- jaky strojek na stříhaní srti se Vám osvědčil,který je kvalitní atd... mám 2 jorky a měla jsem dříve Moser,byla jsem spokojená ovšem dlouho nevydržel.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

klarahahnova*
hodnocení

0x

ahoj, jak jsi již psala moser, nevydržel ti dlouho kvůli čemu? A to nevydržel dlouho je jako jak dlouho? Prý je hodně kvalitní Moser 1400 ale když jsi moser měla

Andis AGC S Favorit Aeskulap /... Favorit Aeskulap /... Moser Rex

hodnocení

0x

Mám Micro Clipper už nějakých 30 let. Z toho jsem nějakých 10 let hodně stříhala pro peníze malé knírače s velmi tvrdou srstí. Nechávala jsem si brousit hlavy, ale nakonec se z nich vyštípaly zuby. ;) Jednoduchého a skoro nejlevnějšího Mosera mám nějakých 15 let. 5 let stříhal knírače a 9 let jorkinku. Je pravdou, že jsem na oba strojky velice opatrná a pečuji o ně. Vyčistím je kartáčkem a hlavy (břity) hodně prokapu olejem. Jsou stále, takhle mastné, bezpečně uloženy v molitanovém pouzdře. Moser je dobrá značka. I kamarádky střihačky si ji pochvalují.

doplněno 22.07.14 07:26:

Za toho Mosera jsem tenkrát dala něco málo přes 1.000 kč a byly u něho i hodně dobré nůžky. Obojí jsem ještě nemusela nechávat brousit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]