Nejste přihlášen/a.
Ahoj, rádi bychom jeli koncem srpna se psem (velkým) k moři do Chorvatska. Můžete mi z vlastní zkušenosti poradit, kam jet? Nechtěli bychom nikam daleko, takže tak max. po Zadar. Umím si na netu najít seznam psích pláží, ale už se tam pořádně nedočtu, jaký je tam přístup do moře pro psy, jestli tam jsou ježci, jestli je kolem pláže možnost stínu apod...
My jsme se minulý týden vrátili z Krku, přímo z vesnice Krk. A tam byla vlastní zátočinka (celkem velká) s pěkným vstupem do moře a pískem a bylo to jen pro pejskaře. A bylo tam moc pěkně. Je to ta trojúhelníkovitá zátoka z leva od kempu Politin. google.cz/...
Ahoj.Pes není člověk a bude mu jedno kde zůstane.Vám přibude ještě starost o psa po cestě tam i zpět/jestli nějakou máte/.
S tím nemůžu souhlasit. Pes není ryba a má citové vazby. Někteřé větší, někteří menší. Neberu samozřejmě psy chované na řetězu na dvorku.
Můj pes není žádný gaučák, kterého se rozhodnu jednou za rok vytáhnout autem do Chorvatska. Pes je na mě silně navázaný a je zvyklý se mnou jezdit, často i 700km daleko na seminář (kynologický) a nemá z toho žádný stres. Když nechám na dvoře otevřené auto, jde si lehnout radši do něj, abych náhodou někam neodjela bez něj. Kdybych ho nechala během dovolené kdekoliv, bude to za tu dobu pro něj daleko větší stres než dvě delší cesty v autě, na které je zvyklý. V dnešní době, kdy je v autě klimatizace nehrozí ani přehřátí po cestě a zastavit se dá kdykoliv na protáhnutí, to potřebuje i člověk, nejen pes.
Dále prosím pouze o odpovědi na můj dotaz. Děkuji za pochopení...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.