Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pojištění psa - cena

Od: micinka123* odpovědí: 5 změna:

Zdravím... Chtěli bysme pojistit našeho psa, ale nevím cenu. Kolik bych zaplatila za pojištění psa za rok? Nejlépe na České pojišťovně. Vy, kteří máte pojištěné psy, kolik to zhruba stojí ročně? Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Cenu si nepamatuju. Dělali jsme poptávku na toto pojištění pro NO s PP. Předchozí NO nám odešel ve dvou letech na epilepsii, takže náklady na léčení byly poměrně velké. Po porovnání nabídek a přečtení pojistných podmínek jsme usoudili, že pes bude bez pojištění. Toto se nevyplatí. Pojistěte si odpovědnost za škody, které může pes udělat, to doporučuji, ale psa jako takového doporučit pojištění nemohu.

micinka123*
hodnocení

Já bych ho raději chtěla pojistit, když onemocní. A vážně si cenu nepamatujete?

matin
hodnocení

0x

Známá platila za vlkodava pojištění od štěněte, v 5-ti letech problémy s klouby - a ouha, špatná výživa, nic nevyplatili.

bohemica*
hodnocení

0x

rendy*
hodnocení

0x

Já mám psa magora, pojištěného na 15tis. léčebné výlohy + 15tis. v případě úmrtí a platím cca dva tisíce. Pouze léčebné výlohy by byly o pár stovek levnější. Loni jsem žádala plnění hned 3x a do týdne jsem měla peníze na účtě. A z toho se nám 2x za sebou stala ta samá věc v rozmezí jednoho měsíce a bez problémů. Dokonce mi zaplatili i probiotika. Za mě u ČP velká spokojenost.

Jinak si to chce přečíst pojistné podmínky, protože na některé věci jako kožní problémy, zuby aj. se to nevztahuje...

doplněno 20.07.14 19:32:

Také se to nevztahuje na geneticky přenášené vady. Dá se říct, že je to na nemoci a úrazy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]