Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny, jelikož jsem se do této poradny zamilovala a vím, že jste tady velmi vstřícní, neváhám napsat další otázku, která mě trápí a nemohu ji vyčíst z internetu
Pořídila jsem si dvě myšky - samičky a marně pátrám po tom, jak je ochočit, aby se mě nebály, neutíkaly mi, popřípadě třeba nekousaly, daly se v poklidu pochovat a pomazlit apod. Také mám rozpor v manipulaci s nimi - jak je správně uchopit, když je potřebuji vyjmout z klece? Ještě na sebe nejsme zvyklé, takže se mi schovají do domečku a teď co s tím... Kamarádka, co má myšky již asi 2 roky, mi radí "neboj se je chytit za ocas", jenže mi to přijde strašně brutální
Má někdo s myškami zkušenosti?
Dobrý den, na stránce viz odkaz najdete snad vše, co budete pro spokojený chov potřebovat.
Zdravím!
doplněno 18.07.14 08:08:Nemáte zač.
Na FB jsou skupiny pro jednotlivá zvířata, kde lze také položit dotaz. Vyskytují se tam i zkušení chovatelé, kteří Vám poradí. Doporučuji vyzkoušet.
Sama jsem ve skupině Potkani ( zkraceno.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.