Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nekrmte ho náhražkou a dávejte pořádnou stravu. Pokud trváte na granulkách, tak zkuste více druhů a třeba si pejsek nějaké oblíbí. Zdravím!
Granule jsou pro poholné lidi,co se nechtějí se psem moc mazlit.Základní strava pro psa byla miliony let maso apod.Jen člověk si ve jménu své pohodlnosti a sobeckosti vymyslel granule.Není to čerstvé,takže se to nekazí a vydrží to měsíce.Já bych všechny ty kšeftaře s a šamonáky s psíma hranulema vyházel oknem,at jdou dělat něco pořádnýho.
Já mám stále srdce u kníráčků. Dejte sem fotku, prosííím Já jsem, po třiceti letech vaření pro psa, velkým zastáncem granulí. A dělávám to takto: Ve zverimexu nakoupím po hrstečce postupně to, co mají, sáček popíšu, abych věděla co to je a postupně zkouším. Tak jsem došla k Royal a když je Poláci zmršili, začala jsem hledat nové. Takhle jsem vyzkoušela asi 10 druhů a nakonec zkončila u K-9. Teď to hledání začne znovu, protože to psina sice ráda jí, ale strašlivě z toho kadí. A to tak,. že hovino pěkné, ale je jich za den 6. Nic jiného neděláme, jen že psina kadí a já sbírám. Dostala jsem krůtí Nutram, tak ten vyzkoušíme a když to půjde, zůstaneme u něho.
Pes granule nejí, ale jen některé. Musíte najít ty, které mu chutnají.
Zkoušejte jiné značky a možná si nějakou zamiluje. Objednejte si vzorečky přes net, nebo se zeptejte ve zverimexech, jestli by Vám nemohli navážit a vyzkoušet. Ještě mě napadá koupit Lososový olej a pokapat tím granule. Prý, že je to zchutňovač. Nebo uvařte nesolený vývar a trochu granulky polijte. Nebo začněte s BARFem. Je to krmení psa syrovým masem s přílohami (ovoce, zelenina, kloubka atd.) a prý, že to vyjde cenově nastejno jako granule.
Za mě jednoznačně BARF(krmení syrovým masem, vnitřnostmi a kostmi) . Řešila jsem stejný problém u mé fenky, taky nežrala granule klidně i dva dny(a to byla 4 měsíční štěndo), tak jsem přešla na BARF a jsem spokojená. Po granulích kadila klidně i 6 krát denně a potřebovala i v noci.. na BARFu kadí jednou nebo dvakrát denně a taky nepotřebuje pít tolik vody..
A ano BARF vyjde daleko levněji a víte co psovi dáváte, kde máte jistotu co ty granule opravdu obsahují?..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.