Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejí pes

Od: bilyknirac odpovědí: 8 změna:
Mám bílého knírače a vůbec nejí granule ale jinak vse o kolo ji poraďte co mám s tim dělat

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

xixi*
hodnocení

3x
Pokud chcete krmit granule, tak kupte kvalitní s dávejte jen ty granule. NIC jiného. Nabidnete misku granulí, nechte psovi čtvrť hodiny a misku mu vemte. Takhle ráno a večer v danou dobu. Mezitím nic, pamlsky, dobrutky jsou tabu. Zdravej pes začne do třech čtyřech dnu jist.
Nebo zkuste Barf, jen málokterý pes odolá. Info najdete na manwe.EU.

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, nekrmte ho náhražkou a dávejte pořádnou stravu. Pokud trváte na granulkách, tak zkuste více druhů a třeba si pejsek nějaké oblíbí. Zdravím!

pejsek*
hodnocení

1x

Zkuste mu dát pořádnou stravu a nedávejte mu granule

sss*
hodnocení

1x

Granule jsou pro poholné lidi,co se nechtějí se psem moc mazlit.Základní strava pro psa byla miliony let maso apod.Jen člověk si ve jménu své pohodlnosti a sobeckosti vymyslel granule.Není to čerstvé,takže se to nekazí a vydrží to měsíce.Já bych všechny ty kšeftaře s a šamonáky s psíma hranulema vyházel oknem,at jdou dělat něco pořádnýho.

hodnocení

0x

Já mám stále srdce u kníráčků. Dejte sem fotku, prosííím ;) Já jsem, po třiceti letech vaření pro psa, velkým zastáncem granulí. A dělávám to takto: Ve zverimexu nakoupím po hrstečce postupně to, co mají, sáček popíšu, abych věděla co to je a postupně zkouším. Tak jsem došla k Royal a když je Poláci zmršili, začala jsem hledat nové. Takhle jsem vyzkoušela asi 10 druhů a nakonec zkončila u K-9. Teď to hledání začne znovu, protože to psina sice ráda jí, ale strašlivě z toho kadí. A to tak,. že hovino pěkné, ale je jich za den 6. Nic jiného neděláme, jen že psina kadí a já sbírám. Dostala jsem krůtí Nutram, tak ten vyzkoušíme a když to půjde, zůstaneme u něho. ;) Pes granule nejí, ale jen některé. Musíte najít ty, které mu chutnají.

micinka123*
hodnocení

0x

Zkoušejte jiné značky a možná si nějakou zamiluje. Objednejte si vzorečky přes net, nebo se zeptejte ve zverimexech, jestli by Vám nemohli navážit a vyzkoušet. Ještě mě napadá koupit Lososový olej a pokapat tím granule. Prý, že je to zchutňovač. Nebo uvařte nesolený vývar a trochu granulky polijte. Nebo začněte s BARFem. Je to krmení psa syrovým masem s přílohami (ovoce, zelenina, kloubka atd.) a prý, že to vyjde cenově nastejno jako granule. :)

xixi*

BARF vyjde i na polovinu ceny granulí (kvalitních). Ale musí člověk nakupovat maso pro psy a ne u řezníka. Já se vejdu do tisícovky pro dva velké psy. To ty granule pro toho třetího přijdou dráž :D

mon*
hodnocení

0x

Za mě jednoznačně BARF(krmení syrovým masem, vnitřnostmi a kostmi) . Řešila jsem stejný problém u mé fenky, taky nežrala granule klidně i dva dny(a to byla 4 měsíční štěndo), tak jsem přešla na BARF a jsem spokojená. Po granulích kadila klidně i 6 krát denně a potřebovala i v noci.. na BARFu kadí jednou nebo dvakrát denně a taky nepotřebuje pít tolik vody.. :)

A ano BARF vyjde daleko levněji a víte co psovi dáváte, kde máte jistotu co ty granule opravdu obsahují?..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]