Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fitmin pro psa

Od: micinka123* odpovědí: 8 změna:

Zdravím všechny. Chtěla bych přejít na toto krmení pro psa a ráda bych znala Vaše zkušenosti. Pejsek bude samozřejmě ještě dostávat i vařené masíčko a tvaroh se žloutkem... bílý jogurt taky. Na zahradě nám krade jablíčka ze stromu a taky mu někdy dáme mrkvičku nebo okurku, kterou taky hrozně miluje. Co si tedy myslíte o Fitminu? :) Dík.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Doporučuji koupit nejpve malé množství Fitminu, vyzkoušet a pak uvidíte. Každý pes reaguje jinak. Aspoň já bych to takto udělala.

micinka123*
hodnocení

Já mám Labradora a ten sežere opravdu všecko :)

xixi*
hodnocení

0x
Fitmin no nevím no. To bych radši vzal brit Care.
micinka123*
hodnocení

My jsme byla na Brit Care teď a chtěla bych to střídat i s nějakou jinou značkou. Samozřejmě Fitminem nechci krmit pořád, mám to jenom na střídačku.

myse*

krmím fitminem už hooodně dlouho. moji známí také.

Je to dobré krmivo, psům chutná, (kočkám kočičí taky), mají varianty pro různě velké psy a taky energeticky náročné, střední nebo light.

Za mne - mohu doporučit.

Brit můj pes nežral...

micinka123*
hodnocení

Děkuji :) a obsahuje toto krmivo i kloubní výživu? Děkuji.

mon*
hodnocení

0x

Když už Fitmin tak jen ten Fitmin Dog Solution.

rendy*
hodnocení

0x

S Fitminem mám velmi dobré zkušenosti. Já bych naopak do Britu nešla, ani do Brit Care. Krmili jsme i jinými prémiovými, ale po přechodu na Fitmin se zlepšila i srst a konzistence výkalů u problémového psa. Zkoušela jsem maintenance, performance, light i senior.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]