Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak velkou klec na morčata

Od: eva111* odpovědí: 6 změna:

Ahoj

Syn bude mít narozeniny. Přál si pejska, ale bydlíme v paneláku, tak jsme dohodli kompromis. Koupíme si morče. Morčata jsou společenská zvířátka tak jsem zamluvila 2 mladé samičky. Jak velkou klec mám koupit, aby byly obě spokojené a měly dost místa a zároveň mi klec nezabrala půlku pokoje. Děkuju za odpověď Eva

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nakoukněte do zastaváren a do bazarů. Mívají klece skoro nové a cena je příjemná. klece-hlodavce.heureka.cz/...

losfuncha*
hodnocení

1x

Jak bylo řečeno - minimálně 100 cm délka, méně ne a i tak musíte morčátka pouštět ven, aby se protáhla a poskotačila. Domeček určitě - každé zvířátko má rádo, když si může zalézt do bezpečí.

ajuna*
hodnocení

0x

Klec na králika ideál čili bohužel tu největší :)

doplněno 15.07.14 17:35:

No jako může být i menší,ale na dvě morčata nevím nevím no

eva111*
hodnocení

Díky

Jaký asi rozměr? A měla bych jim do klece dát ještě nějaký domeček jako křečkovi, nebo stačí jen ta klec?

limatul*
hodnocení

0x

Naše klec je 100 CM x60 x60 cm

a jinak taky máme zaručeně dvě holky

Jak velkou klec na morčata

eva111*
hodnocení

Moc děkuju za rady.

Ta morčátka na obrázku jsou nádherná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]