Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Andulka 3 roky nelétala a už to neumí!

Od: suzzzzan odpovědí: 3 změna:

Dobry den, chtela bych se zeptat! Dostala jsem od sve zname andulku, ktera bohuzel diky predesla majitelce prestala letat. Za tri roky ji nepustila ani jednou z klece a andulce nejspis zakrnely kridla. Za mesic, co ji mam sem s ni udelala velke pokroky, uz si zvyka mimo klec i na nas, ale to letani nejde. Kdyz chce sletnout,t ak sletne no nekdy spis spadne, ale nahoru to uz neda. Muzete mi poradit prosim vas jestli je jeste mozne andulku naucit letat? Nebo nejake rady, jak ji pomoct? Budu moc vdecna. A taky bych chtela podekovat za supr odpoved. Psala jsem, ze ma andulka po snezeni vitaminoveho krmeni je spatna a mel jste pravdu. Krmeni, co jsem ji koupila bylo prosle nekolik mesicu! Takze uz budu kontrolovat kazdy datum. Dekuji za odpoved.Z.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

honey*
hodnocení

2x

Trpělivost přináší růže. My jsme také měli andulku, kterou jsme našli u nás před domem, která neuměla létat. Stačí ji hlídat, aby nespadla za skříň nebo někam a ona se to naučí sama. Přeji hodně štěstí.

kozoroh*

poradit se s veterinářem a jestli ji taky při létání křidélka nebolí, když tak dlouho nelétala, tak jestli něaká mastička, tak bych jí tím mazala a masírovala křídla a začít s ní pěkně od začátku, mít velkou trpělivost a kupovat ji výživné krmení (ne prošlé :D ).

Ať se vám daří a asndulce taky.

martina30*
hodnocení

0x

Bud bych se poradila u veterináře,který andulkám rozumí a nebo bych hledala odborníka v okolí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]