Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemocná beta bojovnice,jak ji vyléčit

Od: vika* odpovědí: 2 změna:

Ahoj, moje beta je asi nemocná a má asi hlístice, teda myslim :( Nežere, polehává, zrychleně dýchá. Nevím jak ji vyléčit. Na netu jsem vyčetla spoustu léků, který se tu ale nedají vůbec sehnat :( nevíte jak ji pomoc, něaké domácí rady? Díky, Viki.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ria*
hodnocení

0x

Ahoj, jak jsi poznala, že se jedná o hlístice? Bettky se bohužel moc nedožívají, rok a půl - dva roky bych viděla jako maximum, jak vypadá akvárko? Různé léčivé vodičky bych viděla až jako poslední možnost, první by byla vodoléčba - častější výměna vody..

vika*
hodnocení

No splňuje všechny příznaky, tak to vypadá že má hlístice. Akvárko má malé- 4l. Četla jsem že jim to stačí, tak nevim jestli je to malý. Vodu měnim 2 týdně. Někdy 1 týdně, podle toho jak vypadá. Když je dobrá tak ji vyměnim jen polovinu vody. Má tam topítko, takže teplota by mělabýt v poho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]