Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřeboval bych pomoct. Zítra se stěhujeme ze Šluknova (Severních Čech) do Slavkova u Brna. Je to asi tak 400 km a Cesta nám bude trvat nějakých 5 hodin. No a nevím, jak mám přesně mojeho anduláčka převízt. Bude to docela dlouhá doba 5 hodin, tak nevim jestli ho mám dat do krabičky a neotvírat ji, nechat ho jenom v klidu a jestli to vydrží bez jídla a pití, když se jeste pred odjezdem naji a napije. Myslel jsem, že by nebyl aspon ve stresu, kdyby se na tu cestu nemohl koukat. Vyjedeme asi v 10 hodin ráno. Prostě pořádně nevím, zda je to dobrý nápad takhle ho převezt nebo byste mi mohli prosím nějak poradit. Mám jeste cincilu a tu bude mit u sebe mamca, ja budu mit u sebe Pepíčka...Předem Vám děkuji za odpovědi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.