Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přepravit andulku?

Od: pesado* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, potřeboval bych pomoct. Zítra se stěhujeme ze Šluknova (Severních Čech) do Slavkova u Brna. Je to asi tak 400 km a Cesta nám bude trvat nějakých 5 hodin. No a nevím, jak mám přesně mojeho anduláčka převízt. Bude to docela dlouhá doba 5 hodin, tak nevim jestli ho mám dat do krabičky a neotvírat ji, nechat ho jenom v klidu a jestli to vydrží bez jídla a pití, když se jeste pred odjezdem naji a napije. Myslel jsem, že by nebyl aspon ve stresu, kdyby se na tu cestu nemohl koukat. Vyjedeme asi v 10 hodin ráno. Prostě pořádně nevím, zda je to dobrý nápad takhle ho převezt nebo byste mi mohli prosím nějak poradit. Mám jeste cincilu a tu bude mit u sebe mamca, ja budu mit u sebe Pepíčka...Předem Vám děkuji za odpovědi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

já bych radila stěhovat Pepíčka v jeho kleci, tam je "doma" a tam se bude cítit nejlíp - kdyby kolem něj bylo moc rušno a plašil se, přehoďte přes něj nějaký ubrus...

hodnocení

0x

Když semnou jezdil můj ara autem, tak normálně v malé kleci nebo na volno.

Dobré bylo aby před cestou neměl nic k jídlu, jinak to začal plivat po autě.

andulka*
hodnocení

0x

My jsme jako děti vozili naše 2 andulky sebou na víkend na chatu, aby jim doma samotným nebylo smutno. Normálně jsme je vzali do auta v jejich kleci. Byly úplně v pohodě. Ani ze střídání prostředí neměly stres.

mmm*
hodnocení

0x

Taky vozíme andulky v kleci. Akorát když už moc řvou, tak na ně hodíme přehoz a je klid.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]