Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda někdo nemáte zkušenosti s tím, že se vám od holubů dostali do bytu jejich paraziti - čmelíci? Před měsícem jsem zjistila, že jich mám v bytě snad tisíce, celý byt jsem okamžitě vystříkala přípravkem Bio kill, pomohlo to na jedničku, ale k čemu mi to je, když na střeše baráku mají hnízdo holubi a čmelíci si vesele po fasádě putují dál oknem do bytu? Holubi hnízdí na střeše i přesto, že jsou na ní nainstalovány zábrany a bodáky apod. Už neotevírám radši okno, aby se mi tam nedostali další čmelíci, ale jsem tím dost omezená. Jak se mám těch holubů zbavit? Děkuji za odpověď.
Zdravím, my na podobné místo připevnili dřevěnou destičku s mnoha dlouhými bodci, mezi které se holub fakt nevejde, takže bych volila variantu hnízdo shodit, pokud je to možné, třeba pomůže šikovný kamarád, manžel...?
Případně jsem viděla kdesi v aquazoo takové napuštěné pásky proti mravencům, možná by zabraly i na čmelíky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.