Nejste přihlášen/a.
Je možné, aby pes žral slimáky?
Máme pár měsíců psa z útulku, neurčité rasy, středního vzrůstu. Velmi žravý, stále má hlad. Žere všechno. Od granulí přes třešně i s peckama,
spadnuté hrušky i jablka. Dnes jsem byl svědkem, že slimák, který žral
uhynulou žížalu za dvě minuty zmiznul a pes, který v tom místě seděl, se podezřele olizoval. Děkuji za odpověď. Pavel
Jojo, slimák mrtvou žížalu klidně sežere. Slimáci sežerou i mrtvé slimáky. Viděla jsem to. Obcházela jsem zahrádku s nožem a všechny, které jsem našla, jsem pomstychtivě rozřízla. Ráno tam nebylo nic. Nedalo mi to a počkala jsem si do pozdního večera. Na mrtvolce jich hodovalo několik. Jsou to strašní tvorové!
Také máme pejska z útulku. Zpočátku sežral i papírový ubrousek od svačiny, který se povaloval u cesty, také skočil do křoví po ptáčkovi, ale uletěl. Byl to tulák, celou zimu na venku, bez domova, než ho odchytla městská policie a dala do útulku. Teď už jen někdy, ze zvyku chce něco sebrat na ulici, ale řeknu "pusť", nebo mu to vydloubnu z tlamy, někdy je holt rychlejší. Takže myslím, že i u Vašeho pejska se to za čas zmírní.
Naše fenka sežere na co příjde, ale nedávno ji vlezl slimák do misky a toho slizouna fakt nesežrala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.