Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je možné, aby pes žral slimáky?

Od: paul1® odpovědí: 11 změna:

Je možné, aby pes žral slimáky?

Máme pár měsíců psa z útulku, neurčité rasy, středního vzrůstu. Velmi žravý, stále má hlad. Žere všechno. Od granulí přes třešně i s peckama,
spadnuté hrušky i jablka. Dnes jsem byl svědkem, že slimák, který žral
uhynulou žížalu za dvě minuty zmiznul a pes, který v tom místě seděl, se podezřele olizoval. Děkuji za odpověď. Pavel

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

trochu mě zaráží, že slimák žere žížaly...? pak už se nedivím ani tomu, že pes sežere slimáka...*ee*

Jojo, slimák mrtvou žížalu klidně sežere. Slimáci sežerou i mrtvé slimáky. Viděla jsem to. Obcházela jsem zahrádku s nožem a všechny, které jsem našla, jsem pomstychtivě rozřízla. Ráno tam nebylo nic. Nedalo mi to a počkala jsem si do pozdního večera. Na mrtvolce jich hodovalo několik. Jsou to strašní tvorové! *blee*

hodnocení

2x

Jo, známe, jsou to čuňata.

zwiki*
hodnocení

2x

Je to možné.Měl často hlad tak je všežravec.Viděl jsem psa žrát i myši.

sonyboj*
hodnocení

1x

Kdyby se vám povedlo naučit ho žrát jenom slimáky, možná byste s ním někde v zahrádkářské kolonii mohl mít slušný výdělek za likvidaci slimáků *smich*

isteron
hodnocení

0x

Náš špic mal veľmi rád vyschnuté dážďovky, to bola priam delikatesa, ako čabajská klobásy. Vždy išiel pred nami a keď sme na neho nedali pozor, vždy čosi zo zeme zobral, ale neukázal to nikomu, hneď to prehltol. A ešte rád vyhrabával mravcov.

rady*
hodnocení

0x

Také máme pejska z útulku. Zpočátku sežral i papírový ubrousek od svačiny, který se povaloval u cesty, také skočil do křoví po ptáčkovi, ale uletěl. Byl to tulák, celou zimu na venku, bez domova, než ho odchytla městská policie a dala do útulku. Teď už jen někdy, ze zvyku chce něco sebrat na ulici, ale řeknu "pusť", nebo mu to vydloubnu z tlamy, někdy je holt rychlejší. Takže myslím, že i u Vašeho pejska se to za čas zmírní.

dusger*
hodnocení

0x

Můj pes (Velšteriér) si sám otrhává z keříků či stromků angrešt či rybíz. A při škrabaní z hrnce na zemi ukradna i syrový brambor a sežere i kousek podané syrove cibule. Takže u psů mě nepřekvapí už vůbec nic.

hodnocení

0x

Naše fenka sežere na co příjde, ale nedávno ji vlezl slimák do misky a toho slizouna fakt nesežrala. *ee*

fdfd
hodnocení

0x

možná kdyby jste na něm nešetřil a koupil mu flák masa že by ho to přešlo.Takhle mu nic nezbývá.Granule jsou jen nouze ctnost.Aby se lidi nemuseli moc namáhat.Maso je maso

pejsek*
hodnocení

0x

Ano, je to 100% možné.

V té době jsme měli na zahradě plno slimáků. Pařily jsme je ve vařící vodě a pak osolily a vynášeli na louku a to naše čuně pes je žral!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]