Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bití psa

Od: zonbik* odpovědí: 22 změna:

Dnes jsem viděla jak rom bije sveho psa řval na něj ke mě pes prisel bál se dostal vodítkem ,ale hodně pak do nej kopal kolikrát pes si lehnul na zada knucel.On zas k noze ti rikam byl na nej sprostej zase ho kopal ,ale hodně asi 4 krat ja zařvala co týraš toho psa byla jsem na balkoně a on začal nadávat mě.Tak jsem zalezla a měla po náladě,že člověk nemůže nic,protože by ještě zmlatil mě nebo udelal něco na aute:Je to těžké mám strašně ráda pejsky a tohle bylo na mě silné kafe.

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ivik*
hodnocení

2x

Jestli víte,o koho se jedná,nahlašte ho na policii za týrání.

Zbytečné. Morgoši jsou chráněný druh. Žádný policajt si s nimi nebude mazat ruce, protože by byl rasista.

zonbik*
hodnocení

vím,že to je jen cikán a s těma si zahrávat v dnesní době?Nikdo vám pak nepomůže

ivik*

Já vím,ale co ten pes chudák zažije s takovým hovadem?Je to těžké.

zonbik*
hodnocení

je chudák taky na to stále myslím,ale bohužel s nima se do křížku nedám.Prostě to nelze to snad chápete.Pomůžu pejskovi a sama budu mít pri nejlepšim rozbitou hubu

pt®
hodnocení

2x

Cikán, necikán, kdybych to viděla, tak ho seřvu a volám policii, chudák zvíře, kdoví, co mu bude dělat, když nebude lidem na očích. - pt

olaf71*

když někdo nemá rád psy, tak si je nemá pořizovat. až ho budeš seřvávat, tak mi řekni, přijdu se podívat. na Poradte.cz se řve jinak než v realu. policie se na to stejně vyprdne. nedávno jsem jim telefonem oznámil, že se v okolí pohybuje podivný pár, který zjevně tipuje, kde by se dostali k penězům. zazvonili i u nás a když na mě vyzvracel tu nemožnou otázku, tak mi bylo jasné, že je to levačka. policajt na příjmu mi řekl, že to není nezákonné, avšak prevence, je pro mě potřebná a to znamená mít oči otevřené. poslat hlídku asi byl problém, došlo palivo. běžně OÚ hlásí ve svých oběžnících, že se má taková aktivita hlásit. policie však není kompatibilní.takže tak

zonbik*
hodnocení

Já na něj zařvala co týráš toho psa a jak mi sprostě nadával.A muselo to slyšet víc lidí a nikdo se nepřidal.Prostě v tomto státě se jich bojíme a není divu co vše dokážou.Než by policie přijela pes a panickem by tam uz stejne nebyl a ani nevim o koho jde

penareal

Než by nějaká policie dorazila, tak je chlápek pryč. A pokud byste nebyla na balkoně ale u toho, tak natáhne jednu i vám a příště budete jak punťa.

tiffany*
hodnocení

1x

Docela Vás chápu. Dnes ráno jsem naprostou náhodou viděla z okna malou scénku, která mně naprosto znechutila. Cikán, svátečně vystrojený do bílých kalhot, vyšel ze vrat na procházku, vyzbrojen holí, pořádným klackem tak 70 cm dlouhým a významně jím kolem sebe pošvihoval, v krásném letním ránu, asi v půl osmé. No a když došel na konec plotu, patřícího k domu, kde bydlí, na chvilku se zastavil a přesně mířeným pohybem toho klacku z křoví vyrazil zmačkaný kelímek (evidentně pro ten účel připravený a nastrčený) a ještě ho stačil přistrčit před plot souseda, aby bylo jasně vidět, kam ten odpadek patří. Ve vedlejším domě bydlí starý pán, který celý život pracoval a z jehož daní to individuum žije i s celou svou rozsáhlou rodinou, předky i potomky, protože z nich nikdy nikdo nepracoval. Téměř ihned pokračoval ve svižné chůzi, evidentně rozradostněn, jak se mu "to" podařilo. Jeho vnuka jsem nedávno musela okřiknout, když házel kamení po jednoucích autech. Doslova jsem nemohla věřit vlastním očím, strach, že to hodí po mně, přišel až potom. Od té doby, pravda, jsem to (zatím ještě) neviděla. Tohle byl poslední kamínek a můj soucit se "slabšími" lidmi tohoto etnika definitivně končí :)). Slabší nejsou ani náhodou. Tolerovat jim cokoliv, co se nemá, je zcela jistě chyba.

hodnocení

0x

Na něco, co se mi nelíbilo, se mi oplatil mobil. Natáhnu ruku s mobilem před sebe a řeknu: "Usměj se!" jakože fotím. Je obdivuhodné, co se začne dít. Ani já nemohu uvěřit. Několikrát se mi to podařilo. :-D

To je dost nebezpečné jednání - máte štěstí, že jste zatím nenarazila na skutečného gaunera. Takový Vám jednu vrazí a mobil rozšlape, v lepším případě.

micinka123*
hodnocení

0x

Bože můj! :( Nerada slyším takové věci. Chudáček pejsek, hned bych tomu cikánovi nakopaka p*del, že by se na ní 2 týdny nesedl... :( Já bych policii v klidu zavolala, přece nenechám to zvíře trpět. :( Možná, že ten zmetek toho psa ubije k smrti... Nenávidím takové lidi... :( :( Hlavně přeji pejskovi až to přežije chudinka :(

Tak mě napadá, jestli si toho psa nechtěl před konzumací trochu "naklepat", aby neměl tuhé maso *haha*

Citlivějším se omlouvám za kameňák.

mon*
hodnocení

0x

Nešlo by psa "odcizit"?

xixi*
hodnocení

0x

Chápu vás, někteří lidé by neměli mít psa. Pokud by se to někdy opakovalo, nebo jste byla svědkem podobné scény, natáčejte to na mobil a pohrozte policií. Třeba si to příště rozmyslí. Ale spíš mu to bude u zadele. Pokud by vás to hodně trápilo, tak se zkuste obrátit se záznamem na policii.

pejsek*
hodnocení

0x

Být vámi - Ihned volat 158 (policie) a neupozorňovat ho a jakoby ignorovat a ta policie by byla překvápko :D

micinka123*

Jasně, já bych taky volala na Policii... :( Přece se nebudu jen tak dívat, jak někdo týrá psa! :(

ujendys*
hodnocení

0x

psa není potřeba být pokud si ho vychováte já to odsuzuju na plný čáře! kdo na to nemá at si ho nepořizuje

micinka123*

Přesně tak.

klarahahnova*
hodnocení

0x

Já bych okamžitě vzala mobil a volala policajty že se jedná o týrání psa a oni by přijeli a než by tady byly zařvala bych na něj a kdyby mi začal nadávat začala bych taky navíc děda a vzduchovka jsou známí kamarádí ne prostě děda by mě podpořil a táta taky myslím že na 2 dospělé chlapy a jednu 12 letou holčinu co mu teda zkazí chuť týrání by si jaksi nedovolil ne? Popřípadě bych si vzala nůž nebo pistoli nebo něco čím bych se dokázala ochránit či dělat že pokud on na mě já taky zaútočím! a hájila bych se že jsem to nechtěla použít že jsem se chtěla ochránit kdyby zaútočit tak bych postrašila ale nic neudělala

klarahahnova*
hodnocení

0x

Jo a ještě něco taky bych to natočila a pak udělala pár fotek tak aby šla vidět jeho tvář toho cikána! A předala policii na lepší vypátrání!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]