Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
ráda bych se zeptala na váš názor. Před pár dny jsme přinesli domu koťátku, ke zhruba 10ti měsíční kočičce. Je mi jasné, že bude trvat mnohem déle, než pár dnů, než si na sebe zvyknou. Ale chci se spíše zeptat, jestli je normální, že si starší koťátka nevšímala, syčela na ni a tak dále a nyní po pár dnech ji pronásleduje. Nebrání jí ani u jídla, ani u záchodu, to ne, spíše jí neustále pozoruje a když se malá rozeběhne skočí po ní. Pak se chvilku očuchávají a hašteří, syčí na sebe a jdou zase od sebe a takhle celý den. Koťátku je to ukradené, zasyčí si, nají se a jde si hrát, ale jde mi spíš o to, aby se takhle "nelovili" do konce života, nebo aby se to nestupňovalo. Děkuji, za jakoukoliv zkušenost.
U nás to bylo stejné,ne-li horší,protože jsem 9ti týdenní kotě musela schovávat na noc přikryté dekou v pelíšku a spalo u mě v posteli,protože kočka na něj byla neuvěřitelně zlá.Prcek se ale nebál a vždy chodil k ní a chtěl si s ní hrát.Kolikrát to byly rvačky,strašně jsem se bála,měla jsem první týden dovolenou a koncem druhého týdne už kočka odolala a začala dělat koťátku mámu.Bylo to dojemný a krásný.Uvidíte tak za 14dní,že nastane změna a budou spolu spinkat přitulení.
miciny.cz/... tady je video ,když ho přijala za svého
Děkuji za odpověď. Já vím, že je to stále kotě, právě proto věřím, že si zvykne na společnost. Jde spíš o to, že tohle nejsou hry, ale spíš útoky.. a jelikož to kotě je zhruba 2 měsíční (nevím jistě, našli jsme ji), končí to tak, že malá letí z postele, nebo ji zalehne, nebo ji jakoby kouše do zad (ne do krve, nebo nějak úpěnlivě, nevím, jak to přesně říct, spíš jako náznaky). Jde mi spíš o to, jestli mám nebo nemám nějak zasahovat, vím, že si to musí vyříkat a zvyknout si, ale nerada bych něco podcenila..
Spíš si spolu hrajou, časem to přejde. Navíc starší kočka tu mladší může brát i jako vetřelce, jelikož předtím měla celý byt, pozornost, wc i žrádlo pro sebe a teď se musí dělit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.