Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kotě a blechy,jak se jich zbavit?

Od: heresa odpovědí: 6 změna:

zdravím, máme doma 2 měsíční kožátko. chytilo bohužel blešky ale nevím co na ní můžu použít když je tak malá, projela jsem si starší diskuse ale mnohokrát zmiňovaný Bolfo pudr se již nebyrábí a obojek se mi nezdá úplně vhodný -bude chodit jak ven tak i doma a nerada bych aby se mi chudinka někde na tom obojku oběsila. poradíte? předem děkuji za rady H.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

1x
Dvouměsíčnímu kotěti už můžete dát spot-on. Frontline combo nebo z těch dražších ale za to lepších Stronghold nebo Advocate, ty jsou i proti vnitřním parazitům.

hm*
hodnocení

0x

Když je to takový špuntíček maličký, nedaly by se normálně pochytat a zlikvidovat? jasně, bude to chvíli trvat.

heresa
hodnocení

špuntiček maličky je tak mrštný že mame problem ho udržet vubec chviličku v klidu, a blešek ma opravdu dost :(

hodnocení

0x

Zavolejte vetovi.Lhostejné kterému. Zeptejte se, co je pro kotě nejvhodnější.

jezebelll*
hodnocení

0x

Frontline spray funguje super a na dvouměsíční se může,jen si přečtěte dávkování :)

janaanna
hodnocení

0x

Od dvou měsíců můžete používat šampón Arpalit Neo. Mám s touto značkou dobré zkušenosti. A pokud to chcete mít bez starostí, pořiďte si přívěsek na obojek Arpalit Cat. Není v něm chemie , takže je naprosto bezpečný a sama mám odzkoušeno, že funguje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]