Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to znamená?

Od: petulina* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, pořídili jsme si pejska Borderky a když pracuji s vysavačem nebo s mixérem začne strašně štěkat, vůbec se nebojí, nevíte proč to dělá?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, zdá se, že pejsek je hrdina a zastrašuje šupáka. Případně, jak uvádí kolega, je mu to jen nepříjemné. Jeden můj pejsek štěkal na zvony. Druhý utíkal před spuštěným vysavačem, ale fén mu nevadil. A pak se v tom (v nich) vyznejte. Zdravím!

P.S. Snad se dá poznat více, když by na vysavač pejsek "útočil" nebo před ním couval.

doplněno 01.07.14 19:01:

micinka123 - a už jste viděla pejska, který na něco (někoho) urputně štěká a zároveň vrtí ocasem?

Já ano. A to se potom těžko "překládá do češtiny" - ale, šlo u hru z jeho strany, kdy spouštěl hrůzu a zároveň lehce naznačoval, že je v podstatě dobrák.

micinka123*

Kolikrát jsem viděla psy, kteří na vysavače normálně neštěkaj. ;)

hodnocení

2x

Nemá rád hluk všeobecně nebo mu vadí tento zvuk.

isteron
hodnocení

0x

Každý pes má svoje zvyky, nedá sa to povedať na každého univerzálne. Náš neznášal, keď ho vnuci naháňali autíčkami na diaľkové ovládanie, to neznášal.

micinka123*
hodnocení

0x

Jak je pejsek starý? Jestli to je štěně, tak ho to myslím, že brzy přejde. ;) Náš štěká sice málokdy, ale někdy štěká na úplné hlouposti. Např. na květináče, které jsou položené na parapetě, kočky apod. ;)

myse*
hodnocení

0x

možná ho to baví, taková hra...

náš pes štěká na lopatu a v zimě na hrablo na sníh... naznačuje jako boj - ale hru... vydrží to celou dobu než odhrabu chodníky...

občas taky řádí s hadicí s vodou...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]