Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Prosím o radu.
Vezli jsme si domů dva křečky džungarský,ale jeden nám utekl a nemůžeme ho chytit.
Prosím o radu,jak ho stoprocentně chytit.Předem moc děkuji.Prosím spěchá to,bojíme se aby nezpůsobil
nějakou škodu,nepřekousal kabeli...Velice děkuji za rady.
Zkuste pastičku samozřejmě domečkovou
a to máte tak velké auto že ho nemůžete najít nebo se zavrtal do sedaček? Jestli jo tak ho s tama vymlátit (myslím rachotem) nebo s nich bude našrotovaný molitan
To není špatný nápad,ale nemáte nějakou praktickou radu,když tu past momentálně nemáme doma?
Chci ho chytit,na což by daná pastička byla dobrá,nechci ho zabít na co bych mohla použít pastičku na myši,kterou máme doma a jelikož je to hlodavec,tak potřebujem něco rychlého a dostupného,aby něco nerozkousal,v autě je to nebezpečné,ne myslím teď pro křečka,ale pro řidiče.PROSÍM!
Všem velice děkuji za rady.Chytala jsem celé odpoledne a večer a pak jsem to vzdala.
A v noci kolem třičtvrtě na dvě jsem vstala z postele (nedalo mi to spát),protože se nechtěl nechat nalákat na dobroty ani aby spadl do kbelíku,tak jsem posbírala veškeré dobrůtky a sedla do auta s průhledným kbelíkem,na podlahu nasypala všechny mňamky a čekala a čekala a...
pak se ten pacholek objevil,myslela jsem,že ho chytím do ruky,tak jsem pomaličku přiblížila ruku a jen jsem se ho dotkla,tak zmizel,tak jsem čekala dál s kbelíkem v rukách a pak...
přišel a začal se živit,tak jsem kbelík přiklopila a past sklapla,pod kbelík jsem pomalu vsunula pevně složené noviny a otočila až zůstat sedět na dně kbelíku a čuměl jak vyvoraná myš,že mu veget skončil,ještě když jsem ho přendavala se na mě rozčiloval a prskal,až jsem se bála že mě hryzne,ale jeho pomsta se nezdařila a tak už vegetí ve svém obydlíčku.
KONEČNĚ KŘEČEK POLAPEN A JÁ MOHU KLIDNĚ SPÁT,IKDYŽ JEN SOTVA DVĚ HODINY.
Naše malá je raní ptáče a ta nám dává brzy budíček.
Díky všem mějte se suprově a snad někdy opět na poradte.cz.Ahojky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.