Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Králík - kam chodí na záchod

Od: anndyy* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den chtěla jsem se zeptat. Mám 2 králíky samici a asi samce no určitě. A samce mám na zemi na dece v kleci. A samice mi začala kakat a čůrat na tu deku. Tak podle toho jsem usoudila že to druhé je samec ale ne jen podle toho ale i podle pohlaví. Chci se zeptat jak to mám tu samici odnaučit nebo proč to začala dělat. Za Vaši odpověď moc děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Tak z toho som volajako zmetěný.

Zkrátka, králík má mít kvalitní podestýlku - seno, sláma, piliny, hobliny ,nejlepší je dřevěný rošt, kvůli nasákání a odvodu moči. Ne žádnou deku.To, že kadí a močí do deky není rozhodující, jestli to je samec, či samice. A v ostatním mám zmatek, takže nemůžu lépe odpovědět.

anndyy*
hodnocení

No oba králíky mám v kleci jednoho mám v kleci na zemi na dece a druhého na poličce také na zemi. Když pustím tu samici tak mi kadí na tu deku kde mám postaveného toho druhého králíka v té kleci a nikdy to nedělala.

kozoroh*
hodnocení

0x

Já bych ji vyndala tu deku teda jim a dala bych jim tam seno (jako podestýlku). A asi bych je oddělila, pokud byste nechtěli mít malý kráálíčky (jen pro případ).

8976*
hodnocení

0x

králík je domestikované zvíře vykrmí se a pak s ním na pekáč, proč je máš doma na dece, kup si křečka nebo rybičky...

anndyy*
hodnocení

Mám je v kleci a kde ho mám mýt. Mám je dát snad před barák.

Do kralikarny vedle baraku.

azeretka*
hodnocení

0x

Kralici nemají mit deku pod sebou ale nějaky hobliny ;) dělat potřebu někde jinde ji asi neodnaučíš

martina30*
hodnocení

0x

Sestřenka je má v pokoji,kde se pohybují všude a je tam koberec a pak mají místo na jídlo a mají tam i velkou misku ,která se dává pod květináč je nízká a do ní dávaj noviny a tam chodí čůrat i kadit.Jinak ,ale kadí po celém pokoji,ale Ty je asi nemá puštěné.Jinak je to asi neodnaučíš jim je to jedno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]